Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec widział mnie jak uprawiam seks

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ze swoją dziewczyną często to robi, przyprowadza ją do nas na noc. Ojciec jedynie pilnuje tego żeby im nie przeszkadzać, gdy brat miał 17 lat dał mu prezerwatywę. Ze mną natomiast była inna sprawa, jak ja miałam 17 lat to ojciec kazał mi usiąść i powiedział ,, Córeczko, seks jest rozkoszą dla mężczyzny, szczęściem kobiety ma być urodzenie dziecka bo to jest jej powinność''. Wczoraj gdy z moim chłopakiem było już po wszystkim, ojciec wparował już do naszego pokoju i spytał co tu się dzieje. Kazał mi się ubrać i pójść z nim do salonu. Był w szoku, ale potem dodał, że mam 23 lata i jego gotowy, gotowy na to, żeby zostać dziadkiem. Potem wyznałam mu, że stosuje tabletki antykoncepcyjne. Zaczął mi robić awantury, poszedł i wyrzucił mojego chłopaka za drzwi, kazał mi oddać wszystkie tabletki i wyrzucił je do kosza. On powiedział, że na mój seks wyrazi zgodę dopiero wtedy jeśli zdecyduje się na dziecko bo inaczej to nie ma sensu.

Gość gość
Masz 23 lata i mieszkasz z rodzicami, tutaj jest problem.

Gość gość
Do 20 roku życia wmawiał mi, że seks jest zły, że powinnam go unikać. Jak poznałam chłopaka to długo to ukrywałam, potem przychodził, odwiedzał nas to też upominał mnie, że do czasu kiedy nie zdecyduje się na bycie matką, powinnam unikać seksu. Teraz przyłapał nas i zrozumiał że ja chce być matką, on nie rozumie po prostu, że mnie też seks sprawia przyjemność.

Gość gość
za to doskonale rozumie, że oprócz twojej przyjemności z seksu, on nie chce zajmować się i utrzymywać twoje dziecko, kiedy je urodzisz. i ma rację, stary cap. a ty, jak chcesz mieć dziecko, to zapewnij mu warunki, żeby mogło żyć w przyzwoitych warunkach z ojcem swojego dziecka. rodzice nie są od tego, żeby wychowywać wasze dziec****aniała ignorantko? :P

Gość gość
Ja lubię seks, on raczej nie miałby nic przeciwko temu, jakbym została matką, niestety on nie wie jeszcze jednego, zamierzam poddać się zabiegowi, dzięki któremu nie będę mogła mieć dzieci. Mój chłopak namawia mnie na to.

Gość gość
fajnie, że lubisz, to twoja i tylko twoja sprawa. słuchaj swojego faceta i okalecz się na całe życie. po latach będziesz chciała z kimś innym być tyle, że ten ktoś nie będzie chciał wybrakowanej kobiety. życie pisze różne scenariusze, ale ty jesteś odpowiedzialna za swoje wybory przez całe życie.