Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość55555

Do grubych

Polecane posty

Gość gość55555

Życzcie mi żebym przytyła. Jak chcecie schudnąc to pomyślcie że te Wasze zbędne kilogramy idą do mnie.. ja to bym normalnie od Was odkupiła z 15 kg Tak bardzo chce być grubsza no :-O I nie wiem dlaczego panuje takie chamstwo, że do osoby grubej nie wypada powiedzieć "ale grubas" a do chudych mówi sie "ale z ciebie szkielet, patyczak" itd Dla mnie to straszna obraza, bo przypomina mi sie wtedy to moje wstrętne chude ciało, rzygać mi sie chce jak na siebie patrze. I nie zaakceptuje tego, chce przytyć chociaż 6 kg wtedy bedzie okej, a najlepiej tak 10 kg to marzenie

Gość gość
Ja bym ci cały tluszcz oddala procz tluszczu z cycków umowa stoi:)

>>>Ja bym ci cały tluszcz oddala procz tluszczu z cycków umowa stoi<<< Cycki zostaw dla mnie :D :D :D.

>>>Ty misio chcesz tłuszcz z jej cycków? Po co Ci? <<< Ja chcę CAŁE, DORODNE, MIĘCIUCHNE, OGROMNIASTE cycuchy, które w moich rękach zaczną się prężyć :D :D :D. x Czemu teraz Ty się nie odzywasz?

Gość gość
Misio nie mam ochoty zniżać się do twojego poziomu..

Gość gość
M loda styczniowa po co z nim dyskutujesz,nie widzisz że jego poziom jest niziutki?

>>>Kiedy ja się izoluję od ludzi, to nie chcę, by do mnie pisali. Ty masz odwrotnie?<<< Zawsze jest miło, dostać od kogoś, niezobowiązującą wiadomość :D :D :D.

Gość gość
Tez chcialabym przytyc, ale jest to niemozliwe. Powinnam wazyc ok 60 kg, a waze 53. Kiedy mam apetyt utrzymuje sie przy wadze jednak wystarczy kilka dni, w ktorym jem dosc malo (bo apetyt mam bardzo malutki) i od razu 3 kg mniej... Ale moze lepiej tak, niz miec nadwage

Gość gość
ja facet z lubelskiego,oddam gratis 6-10kg swego brzuszka,nic nie chcę za to,przyjeżdzaj i bierz to sadło w cholere,niech ci dobrze służy...

Gość gość
Izaaaaa!!!

Gość gość
Misio jaki ty jestes żalosny....