Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cc czy sn, mam wybór?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 2 ciąży, termin porodu mam 2 lata 3 miesiące po pierwszym porodzie. Czy orientuje się ktoś może, czy musze rodzic sn, czy mogę wybrać z góry cc. Pierwszy poród był cc.

Gość gość
jesli nie ma zastrzezen to lepiej rodzic naturalnie

Ja nie znam zadnej zywej duszy, ktora mogla sobie wybrac. W Polsce naprawde sa placowki, w ktorych mozna miec cc bez wskazan?

Gość gość
To ja autorka, tak można mieć 2 poród cc bez wskazań typowo medycznych, ale jeżeli pierwszy poród był cc, a drugi będzie w czasie krótszym niż 2 lata od pierwszego porodu. U mnie będzie 2 lata i 3 miesiące.

Nie znam sie, ale zapewne z nasza debilna sluzba zdrowia sie nie dogadasz, bo przerznelas ten termin :/

Gość gość
jestem w drugiej ciazy, pierwsza zakonczyla sie cc. miedzy porodami bedzie niecale 5lat czy orientujecie sie moze albo moze ktoras byla w podobnej sytuacji jak zakonczy sie porod nr 2 cc czy sn ?

Gość gość
Pierwszy poród miałam CC drugi i trzeci SN.

Gość gość
Z tego co wiem to w Polsce nie ma wyboru. Kiedyś tak było że jak pierwsze cc to już każde następne też ale teraz od tego odchodzą i wolą żeby rodzić naturalnie. Ja za 2 tygodnie rodzę drugie dziecko po 6 latach i miałam wybór czy chce cc czy sn. Powiedziano mi że nikogo do naturalnego porodu nie zmuszają. Ale to jest poza Polską. W Polsce będą cisnąć na sn.