Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie samotni i nie uprawiający seksu szybciej się starzeją...

Polecane posty

Gość gość

zauwazcie to wokol siebie, na pewno takich znacie :) Tacy ludzie w wieku 20-40 lat sa jak inni, ale pozniej zaczyna sie ostra jazda bez trzymanki, po prostu wali im na łeb, stają się pajacami, chamami, wpadają w nałogi, czesto eksperymentują z róznymi zboczeniami, wczesniej umierają, dotyczy to zwłaszcza facetów, którzy wpadają w alkoholizm, hazard, dewiacje seksualne typu chodzenie do burdeli, korzystanie z usług seksualnych nastolatek.

Gość gość
lubie wgryzać się w ciposzcze nastolatek seksualnych

Gość gość
Umierają młodo bo często zostają przyłapani ze związanymi i zakneblowanymi fotomodelkami w bagażniku auta. Giną w wypadkach uciekając przed policją. Tylko nielicznym udaje się dowieść panienkę do wcześniej przygotowanej piwnicy swojego domu, gdzie mogą się oddawać fikcyjnemu życiu rodzinnemu z uprowadzoną wybranką.

Gość gość
Dodaj jeszcze częstsze problemy z prostatą xxx narząd nieuzywany zamiera, facet który slucha katolikow i unika masturbacji oraz czestego seksu prawdopodobnie bedzie mial problemy z prostatą, erekcją i nowotworem prostaty, to fakt naukowy celibat = katastrofa

Gość gość
Debilne, ja odkad sie rozwiodłam, schudłam 12 kilo, lepiej wyglądam, odmłodniałam 10 lat, wysypiam sie, i moja nerwica zmalała , wszedzie pisza, ze w zwiazkach ludzie tyje, zle wyglądaja i nie maja na nic czasu

Gość gość
dotyczy samotnych - gdy osobno mieszkaja gdy kobieta mieszka z facetem szybko sie starzeje, tym bardziej mezatka

Gość gość
kobiety samotne dluzej zyja a faceci samotni krocej.