Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

Lipiec 2015

Polecane posty

Jest juz ktoś na lipiec? :)

up up

Gość gość
Tak ja bede miec trojaczki:) 2 chlopcow i dziewczynke. Tosie Tomka i Tymka . TOSIA Blondynka. TOMEK CZARNY TYMEK LYSY

Gość gość
Ja będę miała w lipcu 2016 córeczkę - Vanessa Victoria lub Jesika Józefina. Nie mogę się doczekać :) dbam o siebie, zrezygnowałam już z pracy żeby jak najlepiej przygotować organizm na moją małą pupcię 😍 no i już zapisałam ją w kolejkę do żłobka, na rytmikę, balet i jazdę konną :) ale jak to jednak będzie chłopak chyba wyskrobię, fuu :( ma być KSIĘŻNICZKA

Gość gość
jak lipiec?... ile trwa wasza ciaza?? bo widocznie z moja cos nie tak skoro lekarz mi powiedzial ze 9 miesiecy?? pomocy ;D

Gość gość
A ja niestety uległam mężowi i zrobiłam to "na pieska" a teraz się boję że będę miała szczeniaczki :( i tak będę je kochać ale co powiedzą moje przyjaciółki??

Gość gość
mysle ze jak sa prawdziwymi psiapsioli to pomoga ci je nawet glaskac;D

Gość gość z poczuciem h
Jejku, ale u Was fajnie, też bym się dołączyła, ale owulacja mi się przesunęła (na bank) i nie załapię się już na lipiec, a szkoda....

Gość gość
tak szczerze to przykre ze tej pani sie po raz kolejny nie udaje , patrze tak na te wpisy i stwierdzam;OBLICZCIE jej ta owulacje bo to juz troche meczy ... albo przyszla mamusiu, idz do lekarza i pani doktor ci w tym pomoze , badz kup test ale owulacyjny i to naprawde nie jest zlosliwosc a po prostu pomoc ;))

Gość gość
Zapraszam serdecznie Panie w ciąży na badania prowadzone przeze mnie w ramach pracy magisterskiej. Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Warszawskim i zbieram dane dotyczące doświadczeń kobiet na temat swojego dziecka w czasie ciąży. Badanie jest całkowicie dobrowolne i anonimowe. Odbywa się w całości przez internet. Polega na wypełnieniu dwóch wysłanych przeze mnie krótkich kwestionariuszy i odesłanie ich z powrotem na adres e-mail lub wysłanie na adres Wydziału. Więcej informacji na ten temat pod adresem: dorotakowalczyk-mgr@wp.pl Drogą mailową będzie również możliwość udostępnienia chętnym osobom końcowych wyników ogólnych z mojego badania. Opis i wszystkie informacje będą zawarte w mailu, które wyśle po zgłoszeniu. Zainteresowane Panie proszę o zgłoszenie się na adres mailowy: dorotakowalczyk-mgr@wp.pl (w temacie wiadomości proszę wpisać zgłoszenie) Z góry dziękuję za zgłoszenia i poświęcony mi czas. Dorota Kowalczyk