Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd u Was to ciśnienie na ślub? Co to ma Wam dać?

Polecane posty

Gość gość
aha, i jeszcze on płaci alimenty na 10 latka. Co w razie slubu, czy ja bede hobowiazana płacic gdyby on np stracił prace???

Gość gość
To, że ktoś ma jakąś OPCJĘ, nie oznacza, że musi z niej skorzystać. W dzisiejszych czasach ma się WYBÓR, przypominam, nie żyjemy kilka wieków wstecz, gdzie kobieta bez męża nic nie znaczyła (a może ty się własnie tego boisz? :D że nie będziesz nic znaczyć?) Słuchaj, to może ty rozkaż wszystkim parom o stażu dłuższym niż 3 lata zawierać obowiązkowo małżeństwa, bo inaczej będą patologią i z***ami i coś z nimi będzie nie halo? Gdyby Twoi przyjaciele nie zawarli małżenstwa z jakiś tam swoich powodów po kilkunastu latach zwyczajnego związku, to co, zaczęłabyś ich krytykować? I przestań pierniczyć o homozwiązkach, bo ośmieszasz samą siebie.

Gość gość
Zna ktos odpowoedz na moje dwa pytania powyzej??

Gość gość
Wez przed slubem zalatw rozdzielnosc majatkowa i tyle. Nie ma czegos takiego jak " normalny zwiazek " :P Prawnie nie istnieje. Jest sie para , narzeczenstwem i malzenstwem , spoko kolejnosc 'Normalny zwiazek ' masz na mysli konkubinat, prawda ? Czy ja nic bez meza nie znacze.. no z mezem czy bez meza istnieje :) On jest moim dopelnieniem , nie lustrem w ktorym sie przegladam:)

Gość gość
Co mi daje rozdzielnosc w razie czego???