Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakich kolorach macie salon i jak urządzony?

Polecane posty

Gość gość

mam salon w kolorach szaro-czarnych (meble, dodatki, obrazy) ale juz mi się znudził. jak macie urządzony salon i jadalnię i w jakich barwach?

Gość stajlistka
Tu większość ma beżowo brązowe ściany, brązowe dodatki i meble z płyty kolor wenge wszystko z BRW albo z Agata meble oczywiście wszystko komplet i udrapowane jak bita śmietana firany, a do tego błyszczące zasłony najlepiej brązowe rzadko kto ma jakiś skandynawski czy prowansalski polot. Komuna w nowym wydaniu :0

Gość gość
ja mam taki: http://ju987.linuxpl.info/allegro/zdjecia/INDIGO/D33%20D%A5B%20NATURALNY/ARAN%20D33%20WIRYNA%20MA%A3A%20%3BRTV%3BP%D3%A3KA%20REGA%A3.jpg to nie mój salon, tylko insprowałam sie tym zdjeciem, meble forte indigo dab naturaalny sciany spring garden beckers

Gość gość
Ja mam szaro bialy,z delikatnymi elementami brazu(w postaci malej komodki itd)tak dla ocieplenia,cos w stylu loft.Na scianie duzy czarny napis,kominek z szarego kamienia

Gość gość
fiolet/pomarańcz, ściany pastelowo żółte, meble brąż

Gość gość
saluny patrzta maja hahhhaha jasne spia i zra jednym pokoju

Gość gość
mam biala kanape i biale komody z serii hemnes ikea. do tego dodatki kawa z mlekiem, zaslon nie mam. stolik kawowy ciemne lite drewno z takimi dlubanymi ozdobami na nogach. na to maly, waski obrus na calej dlugosci stolika w czerwono-biala kratke, ten motyw powtarza sie na w tasiemkach na ktorych wisza ramki na scianie

Gość gość
aha sciany biale- nie lubie naciapanych kolorow. do tego dwie wieksze roslinyy na podlodze w bialych wiklinowych doniczkach z mala kokadka w czerwono-biala kratke. bardzo jasne panele podlogowe. styl hmm skandynawsko-mój ;)

Gość gość
W stylu takim trochę retro z antykiem

Gość gość
biała kanapa, no to za 2-3 lata do wyrzucenia

Gość gość
moze i kanapa do wyrzucenia, ale jak narazie stoi rok i nic jej nie jest- jadalnie mam gdzie indziej ;p poza tym nie zakladam miec przez kolejne 20 lat tak samo umeblowane mieszkanie, wiec pasuje:) meble kupuje takie jak mi sie podobaja, a nie takie ktore sie nie wybrudza czy beda sluzyly kolejnym pokoleniom ;)

Gość gość
aha- pokrowce mozna zdjac i wyprac, a waska welniana narzutka na siedzisku chroni przed pobrudzeniem, np. jeansami

Gość gość
ja mam szare ściany,drewniana podłoga,białe meble kare design,styl skandynawski,czarne dodatki jak lampy,fotel,gniazdka

Gość brzydactwa macie
Tak wszystkie macie styl skandynawski, angielski, białe meble i stylowe dodatki, a wystarczy wejść na leroy-merlin wasze wnętrza hahaha wieś wenge w beżach, firany z bitej śmietany, wazoniki ze sklepu wszystko po 5zł, obrusiki z gipiury i lampy mosiężne z białymi kloszami jak w komunie. Weźcie nie piszcie już, bo śmiac mi się chce.

Gość gość
i co? chwalisz się że masz takie potwory z płyty do kompletu? bez polotu i wyrazu, nie chwal się tym więcej, bo nie ma czym :o ciemne pudła nie meble, PRL w nowoczesnym wydaniu bleeee!

Gość gość
ja w salonie mam kolory dulux rajska plaza na trzech scianach, na jednej lawendowa dolina. Zaslony intensywny fiolet, meble jasne, dodatki biale, ew. srebrne. Kanapa i pufy braz.

Gość gość
a jakie meble nie sa wiesniackie? czekam na linka.

Dwie ściany czekoladowy brąz, dwie ciepły beż, sufit kość słoniowa. Ciemny skórzany zestaw wypoczynkowy, jasna ława ze szklanym blatem. Jasna szafka rtv, jasna półka z bibelotami ( wazon, pamiątki z Maroko). Dwie jasne deski - półki z naszą prywatną galerią zdjęć. Na ciemnych ścianach obrazy w jasnych ramach, na jasnych obrazy w ciemnych ramach. Dużo kwiatów doniczkowych, białe firanki i grube kremowe zasłony w ciemne pasy.

Gość gość
a ja mam wlasnie sciany caffe latte jedna brazowa ,meble w kolorze buk rdzeniowy bydgoskie dodatki białe ,kominek z piasowca i wcale nie uważam zebym mieszkała jak za czasów PRL-U.Wszystko super ze sobą współgra....a styl prowansalski,skandynawski jest super tylko ze ostatnio za dużo tego praktycznie każdy idzie w tym kierunku

Jadalnia kolory piaskowy żółty i miodowy, pomarańczowy żyrandol nad stołem. Stół ciemny ze srebrnym wykończeniem. Krzesła srebrne ramy, czarne materiałowe siedziska. Jasna firanka, rude zasłony. Salon i jadalnia są ze sobą połączone. Praktycznie caly parter prócz malego wejscia, garazu, pralni, kotlowni, suszarni i gabinetu otwarty.

Gość gość
myslałam o kominku u nas w salonie, ale ta realizacja jeszcze chyba poczeka. Bo salon mamy raczej w chłodnej tonacji i fajnie byłoby go czymś " ocieplić" kolory takie jak szary, biały. Ostatnio kupiłam fajny dywan do niego - http://www.dywanyalladyn.pl/oferta/dywany-nowoczesne/ - pierwszy ten. Ale kominek to super sprawa też.

Gość gość
ja ma ściany w kolorach pomarańczowa zgaszona cegła i beż, brązowe meble (ciemne ale nie wenge), kamień na ścianie jasny kremowy , kanapa jasny krem i zasłony w tym samym odcieniu(ecrui), fotel ciemny beż, obrazy w niebieskim tonie impresjonistów

Gość gość
mam eklektyczne meble z poczatku XXw, sporo stylowych bibelotow, przynajmniej nie musze zmieniac wystroju, bo nie wychodzi z mody, tylko "rosnie w cenie". Sciany ecru, firanki gladkie biale.

Gość mamabezrozumu
a ja mam wioche jakich malo 3sciany zolte jedna wysoka z klatka schodowa pomarancz a z blyszczy po oczach brazowa wielka kanapa i mega tv dziura na kominek schody debowe mebli nie ma i nie bedzie

Gość Wiki3
salon mam w odcieniach ecru, do tego elementy brązu i dodatkowo pomarańczowe wstawki = taki żywy, stół owalny http://www.salonmeblowy.net.pl/kp,0,329/stol-s12-okragly-z-prostymi-nogami.krzesła takie proste - od razu z oparciem wyściółanym zamszem