Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obwisły biust moim utrapieniem..... Kto ma tak samo?

Polecane posty

Gość gość

niecierpie swojego biustu przez to... wstydze sie rozebrac przed facetem, wstydze sie isc na basen i kostium założyć, jestem młoda a mam obwisłe cycki.... czy da sie podnieść biust, żeby nie było za dużych blizn i ile to kosztuje, ktoś wie?

Gość gość
ja tez mam obwisłe, ale jakos daje rade ;)

Gość mleczna krowaa
Wejdź sobie na forum operacje plastyczne i poczytaj o liftingach piersi. Taki problem ma bardzo wiele kobiet. Ja np. sama jestem winna temu, że mam cycki prawie do pasa :O żal mi było ostawić dzieci od piersi i karmiłam baaaardzo długo...i dalej karmię...dziecko ma rok, to jeszcze rok pokarmię, odczekam pół roku i na operację ;)

Gość gość
Tez mi rada kobieto! Ty wiesz ile kosztuje lifting piersi? Kogo na to stac idiotko! Sama mam zwisy po ciazach i tez sie ich wstydze.

Gość gość
ja mam 20 lat i to samo

Gość gość
mam to samo

Gość mleczna krowaa
gość 21:42 autorka pytała o ceny operacji to jej napisałam ! to kto jest idiotką ? :D

Gość gość
Naoglądałyście się silikonów i photoshopowych panienek i teraz naturalny biust wam się pewnie obwisły wydaje.

Gość gość
JA mam 21 lat piersi większe B i to samo. Idę do bratfiterki żeby mi dobrała stanik dobry jak będę miała wiecej forsy

Gość gość
mam to samo i mam 20 lat dopiero!

Gość gość
mam to samo

Gość gość
a ile mam lat ?

Gość gość
łoo w kupie siła, od razu mi lepiej :D myslałam że wszystkie laski maja ładne cycuszki, a mi sie moje nigdy nie podobały, zawsze było cos nie tak... na początku kształt (trojkaty), potem otoczki brodawek (za duże), a teraz mi obwisły.... zerkne na to forum, bo doszłam do wniosku, że skoro to mój kompleks odkąd zaczeły mi rosnąć to nigdy mi sie nie zaczna podobać i będę miała coraz wieksze kompleksy.. boje sie operacji, ale jesli uzbram kase to sie na nią zdecyduje, jesli stan zdrowia pozwoli...

Gość gość
Wcale nie, właśnie moje koleżanki mają ładniejszy dekolt. A ja mam jak uszy spaniela, a nie mam potężnych cycków. Podejrzeeam że ti też od skoliozy :(

Gość widziałem już wszystko
Wrzucajcie foty swoich wymion, będę oceniał :D

Gość gość
Dziewczyno, najpeirw do bratfiterki migiem, wpisz sobie w google lobby małobiuściastych albo lobby biuściastych, to są fora o dobieraniu staników profesjonalnych, a dopiero potem myśl o tak skrajnych rozwiązanaich

Gość gość
tylko ze w lozku z facetem raczej w staniku paradowac nie bede ha!co miz brafiterki wtedy

Gość gość
ile autorko masz lat ?

Gość gość
a co ma noszenie dobrego stanika do wygladu cyckow bez?? ja chce miec ladne piersi kiedy są nagie a nie w staniku, w staniku nie narzekam, każdy chwali, że fajne, duże, co z tego jak zdejme stanik mam smutne zwisy.

Gość gość
ile masz autorko lat ?

Gość gość
jak stanik nosisz dobrany to koryguje się kształt piersi po pewnym czasie ><. POPRAWIA się ich wygląd. Oczywiście jak ktoś ma mega obwisłe to nie będzie diametralnej zmiany, ale wy jesteście jeszcze młode, wiec macie szansę poprawić ich stan. Doradzam poczytać -http://www.maheda.eu/

Gość gość
autorka ma lat 24. nie mam dzieci, nie karmiłam itp itd załamka

Gość gość
Biustonosz w dobrze dobranym rozmiarze i fasonie pozwala nie tylko kształtować biust i, w przypadku większego rozmiaru, dobrze podtrzymywać. Główną zaletą jest pielęgnacja piersi. Tkanka tłuszczowa przez lata noszenia źle dobranych staników potrafi przesunąć się pod pachę. Stąd często zauważany efekt "rośnięcia biustu" po dłuższym czasie noszenia nowego rozmiaru, gdyż pierś niejako wraca na swoje miejsce. Poza tym poprawia się wygląd biustu. Karolina, mama dwójki dzieci, martwiła się swoim biustem, który po dwóch ciążach i karmieniach nie był już tak jędrny jak wcześniej. - Po roku noszenia nowych biustonoszy mój biust naprawdę się zmienił, lekko podniósł i ma ładniejszy kształt - opowiada. Natalia, wcześniej pełna kompleksów z powodu za dużego biustu teraz cieszy się nim. - Jest pięknie wyeksponowany, uniesiony i proporcje mojej sylwetki są o wiele lepsze - przekonuje.

Gość gość
bzdura, zaden stanik trwale nie podniesie biustu.

Gość gość
Poczytaj o bratfitingu, a nie głupoty gadasz i negujesz. Chyba nawet tekst ci wkleiłam, że babce po ciąży skorygował się kształt biustu na ładniejszy. To co dopiero tak młodej dziewczynie jak ty. Wiesz, że 3/4 Polek nosi biustonosz za duży w obwodzie i za mały w miseczce? Wiesz, jaki to ma wpływ na kształt piersi?

Gość gość
zamiast myśleć o operacji najpierw wypróbuj takie metody: 1. Dobrze dobrany stanik- bez brafiterki się nie obejdzie. Do tego najlepiej zakładać stanik na noc- w nocy skóra jest najbardziej podatna na rozciąganie. 2. Masaże z kremem ujędrniającym. 3. Ćwiczenia. 4. Naprzemienne prysznice. Podstawą jest dobry stanik, czytałam kiedyś, że dzięki spaniu w staniku kobiety zauważają po jakimś czasie poprawę.