Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obwisły biust moim utrapieniem..... Kto ma tak samo?

Polecane posty

Gość gość
Jakie są korzyści z doboru odpowiedniego biustonosza? Odpowiednie podniesienie, usztywnienie i utrzymanie jędrności biustu, Zachowanie pięknego kształtu piersi na długi czas, U kobiet z dużym biustem zmniejszenie pojawiających się bólów kręgosłupa, Wygoda i lepsze samopoczucie, Piękniejszy wygląd.

Gość gość
jestem po prostu realistką, mam tak brzydkie cycki, że żaden stanik tego nie poprawi. nie dopisałam, że są również asymetryczne znacząco :O

Gość gość
laska, weź przestań. zanim na operacje uzbierasz, to idź do tej bratfiterki i niech ci stanik dobierze. Czym prędzej tym lepiej, bo to będzie postępować, jak pojdziez w wieku 30 lat to zmiany na lepsze będą mniejsze.

Gość gość
mam dobry stanik

Gość gość
Jak wolisz jęczeć i nic nie robić to nie moja wina. Mów sobie, że masz dobry stanik,, mów sobie, że ci nic nie pomoże, i narzekaj że nie masz na skalpel, to już nie moja sprawa.

Gość gość
Nie ma tragedii :D

Gość gość
no bo wciskasz mi jakies kity, a ja mam dobrze dobrany stanik i cycki jakie mialam takie mam

Gość gość
Zapewniam Cię, że nie nosisz dobrego stanika. Nawet nie wiesz, jak ciasny musi być dopasowany stanik w obwodzie, a miseczka ma zakrywać całą pierś, a nie całe na wierzchu jak to w większości staników, tylko wtedy wymodelujesz biust na ładniejszy.

Gość gość
a skad ty mozesz wiedziec jak wyglada moj stanik?? masakra

Gość gość
To jak go dobrałaś? Masz pewnie rozmiar 75B jak 80 proc dziewczyn, co? :D Nie no naprawdę, odłóż sobie minimum 100 zł na stanik i idź do bratfiterki dobrej. I jeszcze możesz dorzucić ćwiczenia na klatkę piersiową, samego biustu nie unoszą, ale wzmacniają mięśnie moja koleżanka ma 32 lata, biust 2x większy od tej na zdjęciu i ma mniej obwisły, a zawsze bardzo dbała o dobieranie staników. Ja sama mam też ładny biust, nie mam kompleksów, a mam 27 lat

Gość gość
Bo profesjonalnie go nie dobierałaś i nie masz o tym wiedzy, a skoro 3/4 Polek ma źle dobrany, no to strzelam że też masz źle. Poczytaj, co ci szkodzi. Zanim zdecydujesz się na skalpel :) Pozdrawiam.

Nie umiej otworzyc tego linku, poza tym każda kobieta która nie ma silikonów ma obwisły biust,grawitacja tez działa.A ta znajoma co ma 32 lata przecież w ubraniu nie widac czy jest obwisły staniki robia cuda;)

Gość gość
a ty wszystkie rozumy pozjadałas :O w zależnosci od modelu nosze 70-75F, I WIEM jak powinno sie stanik dobierać, wiec daj już sobie spokoj

Gość gość
Widzę ze dużo dziewczyn nadal ma zerowe pojęcie o bratfitingu. Uwierz mi że widziałam ją w stroju kąpielowym, a przy tak dużym biuście widać czy ktoś ma duże uszy spaniela czy nie ;) Właśnie po to dobiera się biustonosz, żeby nie deformował biustu i lepiej go trzymał, a co za tym idzie biust wygląda lepiej. Co wy macie z tym wyglądem w biustonoszu, skoro myślicei że chodzi tylko o względy estetyczne to po co ktoś wydawałby wg was tyle kasy na dobrany, skoro za 15 zł stanik push up podciagniety do góry do granic możliwości też spełnia swoją rolę? :D -http://tnij.org/g4vkj4j link proszę. -http://tnij.org/pc7c98i

Gość gość
Nie pozjadałam tylko chcę Ci pomóc. Bo wiem, co musisz czuć, sama wiem co to są kompleksy.