Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAŻNE PYTANIE DO KOBIET

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wasze piz'dy muszą tak obrzydliwie je'bać???

Gość gość
wiesz co strasznie j***e? Fiutki. Poczytaj sobie jakie są składniki spermy, wystarczy nie umyć dobrze penisa po seksie i sztynk okrutny. Do tego mocz, strzepać jako tako i mokrego do majtek. Naplety oczywiście po kolana, co się tam musi dziać w gorący dzień to nie chce wiedzieć. Zanim cokolwiek powiesz na cipki powąchaj swojego i zastanów się chwile nad fizjologią kobiecą i męską, a potem nad higieną. Ja się zastanawiam codziennie jak jadę tramwajem i stanie przy mnie facet :o

Gość gość
Umyć penisa to nie problem, a wy wasze śmierdzące krocza myjecie tylko z zewnątrz :D

Gość gość
a w środku plantacja candidy i serowarnia :D

Gość gość
mamy pochwe myć w środku? w zdrowej są tylko bakterie kwasu mlekowego, bez zapachu, właściwa higiena zewnętrznych okolic i cipka nie ma zapachu. Martw się raczej swoim 2 cm zwisem skóry w którym kiszą się bakterie z moczu i spermy a jeszcze wiecznie spocone męskie jaja i do tego kudły, cudowne połączenie :D Swoja drogą ciekawe czy autor wąchał kiedyś fiuta? wiadomo ze swojego smrodu sie nie czuje, a ja miałam przygody z kobietami i śmiało powiem ślicznie pachną i dbają o siebie, a faceci to porażka!