Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Sąsiadka groziła mi i mojej rodzinie, boję się o bliskich, ona jest chyba niezró

Polecane posty

Gość gość

wnoważona, więc nie bagatelizowałbym tego. Sytuacja jest taka, że malujemy ogrodzenie i przeszkadzał nam żywopłot, ojciec tylko grzecznie się zapytał czy miałaby na to jakieś worki i wywiązała się kłótnia, właściwie ataki z jej strony o to co przerasta na czyją posesję, chociaż ona wypada znacznie gorzej to miała pretensje o jeden krzew, ojciec był cały czas spokojny i w ogóle nie miał być to atak na nią, ale ona ze wszystkimi tak żyje. W końcu powiedziała, że chyba będzie musiała wysłać kogoś z piłą, by to wyciął( chodziło o nasz krzew) ale w rzeczywistości chciała przekazać w ten sposób, że chce kogoś wysłać na naszą posesję z piłą, a wiem to stąd, że ona żyje tak ze wszystkimi, do sąsiadki z drugiej strony mówiła kiedyś, że życzy jej śmierci. Wiem, że coś z nią jest bardzo nie tak...Ona nie unosi się agresją tylko mówi wszystko ze spokojem, tonem psychopatki, nawet jej mąż odszedl już dawno. Mój ojciec ją wyśmiał i bagatelizuje to, ale ja mam złe przeczucia i sądzę, że byłaby zdolna do czegoś takiego. Nie mam żadnych dowodów, że takie coś powiedziała, bo słyszałem to tylko ja i on, a boję się o rodzinę. O siebie nie, ponieważ wiedziałbym jak zachować się w wypadku konfrontacji z jakąś ewentualnie przysłaną osobą. Tylko, że my też musimy kiedyś spać, są noce, a ona mieszka obok. Co z tym zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować