Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecnośc meża podczas badań i porodu.

Polecane posty

Gość gość
Ja widziałem cały poród od samego przyjecia do 3 godz po porodzie i będę gdy będzie drugie zawsze przy żonce ,przy badaniach ginekologicznych też.Każdy facet co ma jaja powinien być przy porodzie nie rzadzi żona bo to nie jest tylko jej dziecko Tylko wasze!

Gość gość
Ciągle pisze tu jedna i ta sama osoba - te same ip komputera :D

Gość gość
Ale ty jestes malo rozgarnięty ,a udajesz mądrego płakac się chce gdy tacy tu piszą jak ty.

Gość gość
A to pisał jeden co krytykował ten wpis bo nie ma innych wpisów teraz.

Gość gość
Bo mu się pewnie znudziło na takie głupoty odpisywać logiczne

Gość gość
Mąz podczas badań przecież go mam nawet na samolocie gdy mnie bada gin i przy porodach był.

Gość gość
Temat jest nie aktualny bo pary są razem przy całym badaniu tam gdzie chodzimy nie ma parawanów z resztą po co by miały być skoro są razem i uprawiają przecież seks.A wstydzić się swego faceta u ginekologa to troszkę nie takt i średniowieczne!

Gość gość
Sprawdź definicję słowa nietakt, zanim go użyjesz.

Gość gość
Czytam wpisy i liczy się sens nie polaczków język!!Bo tak nas traktują w Europie!!!A nie lubię poloniśtów bo się czepia jak nie potrafi się doczepić do treściii!!!!

Gość gość
Czepia sie ginekolog pisowni by ukryc inne fakty i nie miec meza przy badaniu bo to niewygodny swiadek.Czasami jest zboczony ginekolog bo tylko taki wyprasza meza!

Gość gość
Zgadza się ,ze najlepiej odwrócic uwagę od waznego dla niego tematu.Po prostu gdy sa razem w związku to i sa razem przy badaniu u ginekologa bo nasz facet widzieł niejedno w cipce robiąc minetkę.Chyba,że mąż nigdy nie widział was nago bo są tacy tepi ludzie!!!To samo dziecko jest oboje nie tylko kobiety,bo po alimenty to się zwróci do faceta!

Gość gość
To jest Problem w Polsce brak oświaty w tej kwestii.Zacofanie wstydzić się meża przy takich sytuacjach.

Gość gość
Zgadza się że brak oświaty w tej kwestii. Do tego zacofanie polek wstydzacych sie partnerow powoduje zuchwalość lekarzy gdy są same i ostatnio molestują i gwałcą jak ostatnio urolog, onkolog. .Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Dlatego powinno się być z osobą bliską podczas badań i zabiegów gdy wyprasza lekarz osobę bliską jest zwykłym zboczeńcem i ma złe zamiary! !

Gość gośćB
Rozumiem, że do gastrologa, endokrynologa, kardiologia, laryngologa (zwłaszcza tutaj, toż mogłoby dojść do gwałtu oralnego), podologa (może mieć fetysz) panie też chadzaja w asyście męża? Nie maja pojęcia, co zrobić w wypadku molestowania, i potrzebują męża, aby kierował absolutnie każdym aspektem ich życia? Z ciekawości: towarzyszycie mężowi w wyprawach do urolog?

Gość gość
21.48 tak masz zboczencu rację chodzić się powinno samej bo utrudniacie ginekologowi taką sytuację. .." Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" To nie autorka ma z głową lecz ty zboczencu kazać chodzić samej i ryzykować na łaskę ginekologa. Ja mam zawsze i wszędzie przy badaniu krocza i zabiegu nawet w klinikach mam prawo korzystać z jego obecności.

Gość gość
Tylko porod naturalny z mężem bo cc jest ryzykiem powikłań! Również badanie cipki z mężem gdy będzie u urologa również będę przy mężu bo oboje chodzimy razem do wszystkich lekarzy.

Gość gość
i znow to badanie c*ipki. A wy to nie pracujecie,ze tak razem po lekarzach chodzicie? I

Gość gość
18'02 nie wiem od kiedy wklejasz to badanie cipk*i,ale choćby tu jest twój wpis z...2014 roku !!!!

Gość gość
gośćB 2017.03.15 Rozumiem, że do gastrologa, endokrynologa, kardiologia, laryngologa (zwłaszcza tutaj, toż mogłoby dojść do gwałtu oralnego), podologa (może mieć fetysz) panie też chadzaja w asyście męża? Nie maja pojęcia, co zrobić w wypadku molestowania, i potrzebują męża, aby kierował absolutnie każdym aspektem ich życia? Z ciekawości: towarzyszycie mężowi w wyprawach do urolog? x haahahahahahahahaha z tym urologiem to wyobrazilam sobie jak zonka trzyma meza za raczke przy tym :D