Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie we Wrocławiu lub okolicach najlepiej rodzić wcześniaka

Polecane posty

Gość gość
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLScnB7XhvUJHa2iSE2quNI9RikUJihmXbaZN5tqcQrRDlH5MUA%2Fviewform%3Fusp%3Dsf_link&h=ATN0JhTK-DQ7TSH1pJr6sIY8lpATGUMPCXRoMd1boKC0Axx_izNeM2EnA9c52PisOXy2Z8-wTFO7qrhI1_rO9XlLisepiGOVO1yDbW6moJnM5hA0BAmQEkSi77HE2wjAmt9azMYzBMj9

Gość gość
Na Kamieńskiego Oddział porodowy jest ogólnie bardzo dobry. Mają wykwalifikowany personel i sprzęt. Lekarze i personel jest pomimo ciężkiej pracy bardzo w porządku i zasługuje na uznanie. Żona dopiero urodziła więc nie możemy narzekać. Ale Oddział neonatologiczny to już inna bajka - dramat, poza dwiema kulturalnymi położnymi w średnim wieku z dziennej zmiany w tygodniu, reszta pozostawia wiele do życzenia. Zwłaszcza nieco młodsze panie. Chamstwo, grubiaństwo i bezczelność, brak wrażliwości dla matek zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Całkowity brak szacunku dla drugiego człowieka. Życzę im by zaznały tego samego gdy będą rodziły. Ja się zapłaci to nadskakują a poza tym siedzą w pokoju za punktem pielęgniarskim za prawie zawsze przymkniętymi drzwiami. Wybranym sfrustrowanym paniom z neonatologii narzuciłbym wręcz zmianę zawodu, np. na wyrzynanie brudnego prania albo szmat od podłogi, może to by je odstresowało i nauczyło pokory w służbie drugiemu człowiekowi. Swoją drogą ten oddział zasługuje na bardzo szczegółową kontrolę NFZ.

Gość gość
Polecam Borowska. Rodziłam gdzieś indziej ale dziecko miało problemy i przewiezli je tam. Naprawdę wiele widziałam przez ten czas i stwierdzam,że jeśli wcześniak lunie wiadomo, że mogą być jakiekolwiek problemy to tam.