Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dluszka

nerwica lękowa

Polecane posty

Gość gość
Mialam podobnie jak Ty... nie pomogł psycholog ani psychoterapeuta a dopiero psychiatra. Dostałam lek o nazwie asertin i powoli wychodzę z tego cholerstwa...

Gość gość
ja 1 atak nerwicy dostalam 9 lat temu. tak poprostu wracalam do domu z pracy samochodem z szefem i kolega. i dostalamataku nerwicy( zrobilo mi sie slabo, leki,chec ucieczki). i do dzis mnie te cholerstwo trzyma, nie pojade z kims obcym samochodem,pociagiem. unikam ludzi. a co wydarzylo sie u was w zyicu strasznego ze pojawila sie nnerwica?

Gość gość
dzieciństwo ... wszystko ma swój początek

Gość gość
w dziecisntwie tego nie odczuwalam. blam normlana, pelna zycia, bardzo towarzyska dziewczyna. wszystko zaczelo sie gdy po szkonczeniu szkoly. gdy mialam 20 lat. a gdy mialam 17 lat zmarla moja mama. i mysle ze tojest powod w ktorym nerwica sie ujawnila. a w domu rodzinnym bylo nie ciekawie przez alkoholizm ojca.

Gość gość
No to dlatego ta nerwica,mówiac o niej zawsze siegamy do dziecinstwa

Gość gość
najgorzej z tego wyjść...mimo pozornego uspokojenia i tak w dalszym ciagu czlowiek przy najmniejszym bolu w organizmie mysli o najgorszym. u mnie przynajmniej tak to sie objawia, boje sie chorob i smierci....potrafie dopasowac u siebie objawy wiekszosci chorob.... na codzien jestem normana osoba, ale tylko ja wiem o tym co sie dzieje w mojej glowie....ze przy najmniejszym bolu nogi potrafie od razu pomyslec o tym ze mam zakrzepice

Gość gość
No i co ze masz zakrzepice????choroba jak kazda inna

Gość gość
gość wczoraj To warto sie zastanowić,dlaczego zjedzac cos musisz korzystac z toalety,jakie masz mysli??? mysle, zeby mnie brzuch nie bolal jak zjem;) do psychologa chodze

Gość lawlii
ta od brzucha mdlosci to ja;) tak w dziecinstwie to bardzo duzo rzeczy tkwi, ktore powoduja, ze czlowiekowi to odbija sie czkawka w doroslosci albo nawet predzej. boli mnie tez tam gdzie ojciec mial przerzuty w okolicach watroby i z tylu na plecach jakby. ale jak to zlewam to po paru dniach mija