Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aha , ona istnieje.czyli ex sie odzywa

Polecane posty

Gość gość

Po 5msc jak Zostawil mnie On, przed planowaniem naszego slubu,"wyrzucil" z mieszkania, urwal kontakt i popadl w kawalerskie zycie,przychodzi i proponuje "wspolna kawe na miescie,by pogadac co u nas,przestac sie traktowac jak powietrze,bo nagle zaczelo mu to przeszkadzac" ...gdy zapytalam dlaczego nie interesowal sie wczesniej to odpowiedzial ze nie chcial zebym robila sobie nadzieji...(?!), spotkania odmowilam, co myslicie o tym?po co sie chcial spotkac? Mamy wspolnych znajomych wie co u mnie ,wiec po co..

Gość gość
Z EX po rozstaniu nie nalezy nigdy nawet rozmawiać,bo to reakcja ludzi na to że coś utracili. Oni nic nie czują, po prostu żal im tego że juz nie mają swojej zabawki. Ja raz zrobiłem ten błąd i zostałem zraniony podwójnie, już nie tylko mnie rzuciła ale i zdradziła z obcym typem po pijaku.

Gość gość
jakbym czytał wyżej siebie do pewnego momentu... pamiętaj - nigdy się nie dawaj - zostawił, a jak wrócisz zrobi to ponownie - być może po ślubie - ja tak miałem - zostawiła, zgodziłem się na powrót, później zostawiła w najgorszym z możliwych momentów w życiu

Gość gość zalozycielka topiku
Ja przez te 5msc nic nie pisalam do niego,odpowiadalam czesc na ulicy i tyle ,chcialam zapomniec. On naprawde chce sie "kolegowac" po tym co mi zrobil? Czy moze nagle zaczal tesknic gdy ja zaczynam zyc po pol roku wmawiania sobie ze zycie ma jakis tam sens ..

Gość gość
Jesteś traktowana tak jak na to sobie pozwalasz.

Gość gość
nie ma co ruchać, to mu rura zmiękła

Gość gość
Olej dziada!!! Niech go karma dopadnie

Gość melonkaxoxo
Zemscij sie,rozkochaj i rzuc :) pewnie chce sie pochwalic jak to on sobie super radzi

Gość laurkatwoja
Moze idz na to spotkanie? Ubierz sie sexi,udawaj szczesliwa zadowolona,pelna zycia,zachowuj sie inaczej niz zwykle . Bedzie wiedzial co stracil.

Gość nie moja droga
on za Toba nie teskni. Jego uwiera ze Ty nie tesknisz i ze sobie dobrze radzisz bez niego. Dobrze, ze odmowilas spotkania. Rada zeby sie odstawic i na nie pojsc jest najgorsza z mozliwych. Facet nie widzi wtedy 'co stracil' tylko to jak Ci zalezy zeby zrobic na nim wrazenie.

Gość gość
Dokładnie, olej go.

Gość gość zalozycielka topiku
Wiec po co sie chcial spotkac? Zapytal czy jak bede kiedys chciala sie spotkac, czy sie pierwsza odezwe i dam znac,powiedzialam ze nie..

Gość gość
Zanim zrozumie facetow urodze trojaczki