Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Twoja pierwsza propozycja zaciekawiła mnie,jestem w trakcie oglądania:D,podaj następny tytuł,nic nie stoi na przeszkodzie:).

Gość edekzfabrykikredek
Czesc dziewczynki wstalem wlasnie choc udawalem od pierwszej ze spie. Robie kawsko.

Gość gość ja
XEN- o jaaaaaa! To akurat w sam raz dla mnie. Dzięki! Właśnie znalazłam na YouTube :-) Joshua 2007 (nie wiem jak na PL), to taki właśnie tytuł i na youtube pokazują tylko kawałki, bleeee Ale moim zdaniem ciekawy film :-) Piosenka tego dzieciaka mnie rozwaliła (kiedy śpiewa ją w filmie...no tekst....Smutne) . Znasz Angielski? jeżeli można zapytać :-)

Gość gość ja
Link nie chce się wkleić. Podpatrz Joshua 2007 (nie chodzi o Biblijnego Joshua :-) X O! Wow Eddek, witaj :-) Jak leci? (albo pyłanie, fruwa..) jak wolisz :-)

gość ja dziś XEN- o jaaaaaa! To akurat w sam raz dla mnie. Dzięki! Właśnie znalazłam na YouTube usmiech.gif Joshua 2007 (nie wiem jak na PL), to taki właśnie tytuł i na youtube pokazują tylko kawałki, bleeee Ale moim zdaniem ciekawy film usmiech.gif Piosenka tego dzieciaka mnie rozwaliła (kiedy śpiewa ją w filmie...no tekst....Smutne) . Znasz Angielski? jeżeli można zapytać usmiech.gif x Angielski w wersji podstawowej,choć wymowa wskazuje na więcej:).Niesamowite jest zaskoczenie rozmówcy anglojęzycznego,kiedy stwierdzam I don't understand:D.

Gość edekzfabrykikredek
Stoi jak komin Batorego,ale kalafiory zimne niema gdzie wsadzic:-)

Mamy środek lata,no może zapędziłam się;),po co ci tzw.kalafiory:D.

Gość gość
Unas zimno +8 tylko,spalem w dresie :-) . Grzalka mi sie sama rozgrzala choć nic mi sie niesnilo. 7 swiatow. Bede musiel se jaka babe na zime znalezć:-)

Gość gość ja
XEN- ha...ha..ha... "pocieszę Cię"; zależy jakim Angielskim :-) Anglicy np z UK połykają połowę wyrazów i nie wiadomo czy się ksztuszą czy chcą coś powiedzieć :-) EDDEK- Batory daaawno doszedł z przystanii hi...hi..hi...Cud że komin jeszcze stoi :-) X Nie wiem czy chodzi o "te" kalafiory czy o kaloryfery. Tak czy siak... ale... u mnie zimno :-)

Gość gość
pogrzeb w nosie

gość ja dziś XEN- ha...ha..ha... "pocieszę Cię"; zależy jakim Angielskim usmiech.gif Anglicy np z UK połykają połowę wyrazów i nie wiadomo czy się ksztuszą czy chcą coś powiedzieć usmiech.gif x Wiesz?Masz rację,są różne dialekty,poznałam na wyjeździe dwie angielki,z jedną panią sędziną potrafiłam się dogadać,a z policjantką dobrze wciętą ni w ząb:D.

Gość gość ja
XEN- ano właśnie :-) Szkot, Australijczyk czy Pakistańczyk...no można się pogubić o co im chodzi, ale przez to można się uśmiać i jest OK :-) Eddek szuka baby? Dobrze zrozumiałam? Kurde, ciepła pierzyna chyba tańsza; nie ma humorów i nie brzęczy za uszami? Hi..hi..hi.. A! Byłabym zapomniała... Zdrówko Moi Drodzy :-)

O i właśnie zaczął się matrix,część na którą chciałam pójść do kina,jednak nie było mi dane.Pierwsza część,najlepsza:).

Gość gość ja
Ja jak zwykle...whiskey puki co. Gdy nadejdzie Zima, zaczną się eksperymenty i trza będzie w chałupie siedzieć :-) Matrix, zgadzam się, I-wszy jest lepszy. Uogólniając, żadko kiedy następne filmy dorównują pierwszemu wydaniu. Nie wszystkie, ale większość. Ja mam takie swoje małe "ale" gdy przeczytam książkę a fil okazuje się kompletną chałą, ale to ja. Ja pomiędzy, oglądam The signal :-) Jeżeli nie masz weny, to może zgadamy się następnym razem? Eddek chyba na "łowy" wyruszył :-)

Gość ja,obejrzałam 20 minut filmu o kameleonie,dokończę go bo jest bardzo ciekawy,a teraz matrix :),na tcm.

Obcy druga część,z mojego punktu widzenia najlepsza.Uwielbiam całą serię.

Gość gość ja
XEN- to sobie oglądaj. Ja się wyłączam bo Kochankowi na spacer się zebrało :-) Trąca mnie co chwilę nosem i łapy w klawiaturę wpycha :-) Ech...ukochany mój. Nie wiem kto kogo ma. Raczej on mnie, bo spełniam JEGO kaprysy :-) Trzymaj się, zdrówko, i do następnego razu :-) Paaaaaaaa

Gość gość
Jak zwykle otej porze, sniadanko do pracy czas zrobic,papierosow kilka klocka postawic i do pracy zapylac:-)

gość ja dziś XEN- to sobie oglądaj. Ja się wyłączam bo Kochankowi na spacer się zebrało usmiech.gif Trąca mnie co chwilę nosem i łapy w klawiaturę wpycha usmiech.gif Ech...ukochany mój. Nie wiem kto kogo ma. Raczej on mnie, bo spełniam JEGO kaprysy usmiech.gif Trzymaj się, zdrówko, i do następnego razu usmiech.gif Paaaaaaaa x Paa mój słodko chrapie kilkaset kilometrów od domu,mój kochany mąż:).

Gość ja,masz psa..,moje niedopatrzenie:).Natomiast ja mam kotkę w zaawansowanej ciąży:D.

Nie zmienia to oczywiście faktu że oficjalny mąż i tak został już teoretycznie zdradzony.

Fubu,teoria rzadko kiedy pokrywa się z rzeczywistością.Kto jak kto,ale ty powinieneś o tym wiedzieć.