Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, kapitana morgana w wersji zgorącą herbatą i cukrem bo to rum :) x 21

Gość gość ja
3:11-naście :-) Zapomniałeś cytryny. Zamiast cukru lepiej dolać miodu. Pycha! Jeszcze lepsze jest sam ( w piorunujący sposób rozgrzewa) łyczek Sambuca (chyba anyżowy likier?). Super z herbatą,miodem i cytryną. A co? Chorujesz? 10 x :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja ;), o 05:41 to zapadłem już w sen i spałem jak niedźwiedź gdy zapada w sen zimowy np. drizzly :D x 30 i dlatego już nie pisałem. Nie choruję, miałem kaprys na pirata :) x 10

Gość trzecia jedenaście
*grizzly

Gość trzecia jedenaście
gość ja wczoraj 3:11-naście usmiech.gif Zapomniałeś cytryny. Zamiast cukru lepiej dolać miodu. Pycha! Jeszcze lepsze jest sam ( w piorunujący sposób rozgrzewa) łyczek Sambuca (chyba anyżowy likier?). Super z herbatą,miodem i cytryną. A co? Chorujesz? 10 x usmiech.gif x ...a jak jesteś taka mądra Gość ja to przygotuj ów pycha miksturę i wyślij mi faxem całą beczkę... podać Ci numer ??? Do nowego roku będzie cały czas lalalalalalala 30 x :)

Gość gość
Kiedyś to były dobre tematy.

Gość Gość ja

Hmm... Postanowiłam (z ciekawości choć ciekawość to...ponoć pierwszy stopień do..."piekła"), zapytać się czy jest tu jeszcze jakaś osoba  z dawien dawna kiedy ten wątek został założony?