Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

trzecia jedenaście dziś Iluminacja jaka noc, przecież to wczesne godziny poranne usmiech.gif , minęła przecież północ. x U mnie 3.27 raczej po północy;).

Gość trzecia jedenaście
Astronomie doczytałem o kotach ;), Eddekzfabrykikredek może pojawi się nad ranem ;,), a i Gość ja może kiedyś zajrzy :). Ten Black Sabbath z 3:11 to specjalnie dla niej przecież lubi ;).

Gość trzecia jedenaście
Astronomie doczytałem o kotach ;), Eddekzfabrykkredek być może zajrzy nad ranem;), a i Gość ja jakoś się odnajdzie;). Black Sabbath które tak lubi, z 3:11 jest dla niej na pobudkę :).

Gość trzecia jedenaście
Rację ma Astronom ;), Iluminacja jaka noc... i przecież sowy, i nietoperze latają .

Chyba znowu coś zacina,dopiero teraz czytam nowe wpisy.

W sumie czasowo nie jest tak źle,bywało gorzej:).

Gość trzecia jedenaście
Znowu masz rację Astronomie ;), kafe przycięło.

Gość trzecia jedenaście
xen dziś W sumie czasowo nie jest tak źle,bywało gorzejusmiech.gif . x Plusem jest dawna szata graficzna :).

Nie mam racji:),ale wiem kiedy ją mam.W tym wypadku to było lekkie nadużycie:).

Gość trzecia jedenaście
Było i minęło to nadużycie, i dobrze ;). Gość ja... hallo, hallo, hallo, hallo gdzie jesteś ? ;).

Gość trzecia jedenaście
Gość ja,, Astronom, Eddekzfabrykikredek - jesteście ?

Gość gość
O Kurcze! Nie wierzę własnym oczom?! 3-11-ście?! Hejka Ludzie :-) Gdzieście się tyle podziewali ? Gość ja

Gość trzecia jedenaście
To Ty Gość ja ? :)

Gość gość
3:11-naście. To istnie ja :-) Dziękuję.... Mam nadzieję że następnym razem uda mi się ich zobaczyć na żywo. Jak leci kolego? Prozaiczne pytanie...gotowy już do św.BN?? Xen wyczytałam że tresuje kociaki hi...hi..hi.. Eddek...rybki nie łapały a teraz mróz w dupkę daje :-)

Gość gość
3:11-naście, wow, ale Cię "wzięło" buahaha "lets get @..ing wild" Zdrówko . No ba!

Gość gość
Gość ja-skleroza nie boli. Zapomniałam się podpisać :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, czy byłabyś uprzejma nazwać się tradycyjnie ??? x Eddek zawsze ma możliwość uprawiania wędkarstwa podlodowego :), a jeżeli zaniechał łowienia ryb i przerzucił się na syreny to niech podjedzie do wawy - tam na pewno jedną znajdzie (pomnik) ;).

Gość gość
3:11-naście, byłabym gdyby...No dobra, powtórzę się. Wpisałam się (uprzejmie) i co? Za każdym razem wyskakiwały durne reklamy. Tak więc się "wypisałam" i podpisuję się jako gość-ja. Zero reklam, zero spam. Eddek, hi...hi..hi... jeżeli syreny nie wypalą może spróbować lotnego wędkarstwa. Fruwające ryby istnieją :-) Miałam się zapytać czyTy coś dzisiaj na sucho, ale u Ciebie już rano :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja,usnęłaś ?

Gość trzecia jedenaście
O jesteś już Gośc ja ;). Piwo zimne nie jest złe. No to browara łyk ;). Widziałaś gdzieś Astronoma...? Sowy i nietoperze już latają. A może zrobiłabyś się na niebiesko ?

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, dokańczając myśl. Posługując się czasem kafeteryjnym to jest dokładnie 3:11 - ście :).

Gość gość
Astronom? Pewnie przyssał się do lunety (pełnia księżyca. Oby nie wył) :-) Sowy, nietoperze (ba! Zombies) odleciały wraz z Halloween. Czekam na Mikołaja ;-) Nie wiem jak "się zrobić" na niebiesko. Sam jesteś pomarańczowy :-)

Gość gość
trzecia jedenaście dziś Gość ja, dokańczając myśl. Posługując się czasem kafeteryjnym to jest dokładnie 3:11 - ście usmiech.gif . X Posługując się słownictwem wątku "NO popatrz" :-) :-) :-)

Gość trzecia jedenaście
Gośc ja, faktycznie jest pełnia. Jak to nie wiesz jak zrobić się na niebiesko. To proste. Po prostu robisz się na niebiesko :). Ewentualnie można podpytać się Astronoma Niebieskiego jeśli nie usnęła przy lornetce ;).

Gość gość
Z tego co widać to bractwo poszło kimać :-) Eeee, zostanę przy swoim kolorze. Zdrówko, chlup, chlup, łyczek, łyczek :-) Widziałam 2 wilki (serio, nie po drinkach) :-)

Gość trzecia jedenaście
Cheers. Zdrowie wilków. Ty kiedyś wpadłaś na pomysł żeby zrobić coś z kolorem pomarańczowym, pamiętam ;). Negocjujemy ?

Gość gość
Hmm....jak już, to możliwe że chodziło o lód (kolory) albo drinki :-) Nie negocjuję (upór osła) :-) Zdrówko 3:11-naście :-) Chyba się pożegnam na dzisiejszą porę. "Kochanek" musi na dwór a to trochę potrwa (fizjologia nie wybiera godziny ani czasu. Siła wyższa) Może się spotkamy następnym razem i może bractwo "ożyje" :-)

Gość trz
Już tam upór osła ;. Puść kochanka niech pogada z wilkami i wracaj tutaj, i negocjujmy ;). Cheers.