Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka zyje bez ślubu z facetem 10 lat a nie mają przeszkód

Polecane posty

Gość gość

by wziac slub mogliby bo sa oboje wolni itd.. ale nie chcą.. skąd sie biora tacy ludzie ..powiedzcie.. oboje maja po 30-stce i mieszkaja sami tyle lat i ani dzieci nie maja i nie planuja ani slubu..czy to są normalni ludzie??

a co w tym nienormalnego? dla ciebie wszyscy muszą wyjśc jak spod prasy, jednakowi z jednej fabryki, ze ślubem i dziećmi, bo inaczej to juz nienormalni?

Gość gość
Bardziej normalni niz ty :) Tak z ciekawosci zapytam- jakas krzywde ci robia swoim zachowaniem , ich zwiazek nieformalny i brak potomstwa wplywa negatywnie na twoje zycie?

Gość gość
tak wplywa bo nie akceptuje takich innowierców....

Gość gość
są. nie wszyscy ludzie pragną ślubu, dobrze przynajmniej, że się obydwoje tak dobrali. gorzej, gdyby jedno chciało a drugie nie. :) to nie jest twój problem. ich z resztą też nie, skoro oni chcą tak żyć ;-) osobiście znam 2 pary, które wzięły ślub tylko dlatego, że chciały wziąć kredyt. to było jakieś 5 lat temu, obydwie. tak naprawdę to im ślub nie był do niczego innego potrzebny i gdyby nie kredyt to by nadal żyli na kocią łapę. tak jak 3 para, którą znam. razem 14 lat, dziecko, wspólne mieszkanie, wszystko jak w małżeństwie.. a mają różne nazwiska :) ale skoro oni tak chcą to czemu ich wpychać w ramy konwenansów?

Gość gość
tak to sa normalni ludzie, nie kazdy musi miec slub zeby byc szczesliwym

Gość gość
jak nie akceptujesz, to moze powinnas sie w Chinach urodzic? tam jest uniformizacja życia publicznego i prywatnego. ;-)

Gość gość
bo to nie po katolicku przeciez i daja zgorszenie normalnym i zdrowym ludziom.

Gość gość
taki zwiazek jest lepszy od tych małżeństw które zyja ze soba bo musza, bo nie łatwo sie z małżeństaw wyplatac, a w takim zwiazku ludzie sa ze soba bo chca i to cie tak boli autorko

Gość gość
boli mnie to ,że tacy ludzie gorszą innych powtarzam.

Gość gość
A skąd ty się wzielas autorko?! Nie przyszło co do głowy, ze ludzie mają rozne potrzeby, preferencje i gusty i dla wielu ludzi papierek nie jest szczytem aspiracji. Nie mówiąc juz o tym, ze w 21 wieku małżeństwo nie ma takiej racji bytu jak w latach 50tych zeszłego stulecia. Wiec niby po co? Owszem, niektórzy chcą impreze, kiecka i papierem, a niektórzy wola te pieniądze wydać inaczej. To takie dziwne?

Gość gość
Co cie gorszy kretynko? Ze ludzie są ze sobą, bo się kochają, a nie dlatego ze podpisali papierem i trudno im się wyplatac? Podpisanie papierka niczego nie uświęca. Nie rob z d. ołtarza.

Gość gość
tekst o innowiercach mnie rozłożył

Gość gość
żyją bez ślubu i co? a może dla nich dziwne ,że nie masz psa albo kota albo,że masz? nienormalna jesteś wg nich?

Gość gość
Zyje 8lat bez slubu i chój komu do tego...Zwlaszcza autorowi tego tematu

Gość gość
P R O W O po ciul się produkujecie?

Gość gość
j*****innowierców:)hehhe

Gość gość
wiemy ze to PROWO ale niestety to jest Prowo z zycia wziete , takie imbecyle jak autorka istnieja w realnym swiecie :o

Gość gość
nie prowokuje tylko stwierdzam fakt ze kolezanka zyje bez slubu i dzieci nie chca oboje myslicie ze to normalne?? gender to wasz bóg chyba ... i zal mi was...ale to wszystko winia tej unii europejskiej i laicyzacji kraju....niestety..

Gość kerris
tez mam zanjomych ktorzy juz prawie 17 lat sa ze soba, w zeszlym roku urodzila im sie corka....i zawsze jak sie widzimy( mieszkam zagranica) to sobie zartujemy kto bedzie pierwszy ze slubem oni czy ich corka hhhehe...ale kochana para, swietnie dobrana...super przyjacele....

Gość gość
jej, też nie ma ślubu i nie chcę dzieci, co ja teraz zrobię? :D

akurat argument z kredytem jest z dupy wzięty, bo mam kredyt hipoteczny ze swoim M. a ślubu nie mamy no, chyba, że to sie działo kilkadziesiąt lat temu, to ok

Gość gość
JA STWIERDZAM,ZE TY JESTES NIENORMALNA SKORO DZIWIA cie normalne w 21 wieku zachowania ludzi...a tak w ogole to co cie to obchodzi...

Gość gość
ja tez nie mam slubu i juz 12 lat mnie posuwa i jest okey

Gość gość
Nienormalni ludzie, wyzuci z pozytywnych uczuć.

Gość gość
kobieta ktora nie chce dziecka JEST BEZ WARTOSCIOWA DLA MNIE.

taka kobieta nawet na ciebie nie splunie, więc jej obraz w twoich kaprawych oczkach nie ma dla niej najmniejszego znaczenia