Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka 36

maz mnie bije

Polecane posty

Gość marylka 36

Moj maz jak sobie wypije to robi sie strasznie agresywny i mnie bije.Oczywiscie zawsze uwaza ze to moja wina.Co ja mam z tym zrobic?

Gość gość
Odpowiedź jest oczywista, nie rozumiem dlaczego sama na nią nie wpadłaś.

Gość marylka 36
Bo jestem sama.Nie mam rodzicow.Jestem rencistka z corka,wiec samej ciezko bedzie mi sie utrzymac

Gość gość
No a dlaczego pozwalasz się bić?

Gość gość
Mimo tego że cię leje bądź z nim bo musisz statystyki podtrzymać. Głupie myślenie tępej baby. Co masz zrobić? A jak myślisz? A masz w ogóle swoje zdanie czy zawsze czekasz na podpowiedzi innych?

Gość gość
na uczuciowym jest temat:MĄŻ-Alkoholik;zajrzyj tam i spróbuj poczytać , co zrobiły inne kobiety w takiej sytuacji

Gość mrkette
a niech cię tłucze, skoro taka sierota jesteś

Gość marylka 36
Dziekuje za dobre rady.Tylko jest ciekawa co byscie zrobily gdybyscie byly w podobnej sytuacji.I to nie jest tak,ze ja pozwalam sie bic.Probuje sie bronic i niestety nie zawsze to wychodzi

To zależy od tego, jakie podejście ma kobieta. Ja jestem z reguły agresywna, nonkonformistycznie nastawiona do życia, więc dla mnie bić się z facetem to nie jest nic dziwnego :classic_cool:

Gość gość
nie wiem co ci poradzic, bo u mnie jest na odwrot :P

Gość marylka 36
Moj mowi,ze to przez moj podniesiony glos on sie denerwuje.ale jak wraca do domu pijany to zaczyna swoje glupie dyskusje,obraza mnie i moją rodzine.To ja wtedy rzeczywiscie sie denerwuje,podniose glos.On mnie wtedy uderzy,ja zaczynam krzyczec,on mnie drugi raz a ja go drapie po rekach,bo sie bronie.a on wtedy wpada w szal

Serio, drapać go po rękach to możesz co najwyżej ale podczas stosunku. Skoro pajac na Ciebie z łapami leci, to co cię jeszcze powstrzymuje? Zaku*wić mu w ten pusty czajnik i tyle, tak jak mówi prawo Hammurabiego, Oko za oko - ząb za ząb :classic_cool:

Gość Ale to już było
Gdybyś jemu oddała porządnie, potem bał by się Ciebie uderzyć.Moja sąsiadka też była wiecznie bita. Kiedyś zdobyła się na odwagę i na łeb włożyła mężusiowi garnek z wrzątkiem gotującymi się ziemniakami.Oboje byli pijani.Podobno facet otrzezwiał, od tej pory boi się jej strasznie:D Wszystkie włosy mu wyszły od tego wrzątku! HORROR był! Nie namawiam Cie żebyś uciekała się do drastycznych zachowań, jednak przylać porządnie powinnaś:D

Gość marylka 36
Bardzo chciałabym mu przywalić,ale jestem niska i szczupła.Dlatego nie mam szans.