Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sexowna kobieta może być dobrą matką i żoną Dodaj do ulubionych

Polecane posty

Gość gość

skłonną do poświęceń -czerpiąca radość z życia rodzinnego, a nie jedynie nastawioną na zabawę lalką. Ponoć piękne kobiety nie nadają się na zonę tylko na kochankę. Ja nie mogę wyobrazić sobie naprawdę pięknej kobiety jako kochającej matki i oddanej zapatrzonej w męża żonki. oczywiście mowie tu o naturalnie pięknych kobietach a nie wytapetowanych laskach z dyskoteki czy szarych myszkach . taka kobieta ma inną mentalność inne wymagania od życia, niż taka szara myszka oddana swoim pociechom-zabawa i mega seksowny, bogaty facet, dopóki nie poczuje tej ,,chemii,, do innego. Oczywiście ja nikogo tu nie chce obrazić-pisze tylko według obserwacji -taka kobieta nie jest zła, dzi**a, szmata czy cos-po prostu cale życie ludzie chwalą jej urodę i to kreuje raczej jej podejście do świata i ludzi. Trochę wydaje mi się ze życie rodzine wchodzi w grę u takiej kobiety kiedy wybawi się z mochoo i przystojny ssakami za młodu i puzniej znajdzie jakiegoś frajera (najlepiej z kasą) który ogarnie za nią życie i przymknie oko na jej bujne życie erotyczne oraz to ze musiał całą młodość zapierdzielac by go potem z wielkiej łaski zechciala,gdzie wczesniej by na niego nawet nie spluneła Albo znajdzie na związek jakiegoś super przy stopniała któremu znudzi się podrywanie lasek i chce wziąć wspulny kredyt na mieszkanie i troche obawic się w tatusia Ale ogólnie wydaje mi się ze do partnerstwa, tworzenia czegoś razem i nie czucia obrzydzenia z powodu bujnejr pzeszlosci z tysiącem fiutaskow w tle,oraz możliwości spełnić dnia wymagań wybranki dla zwykłego faceta najlepsze SA przeciętne czy nawet brzydkie kobiety

Gość gość
Kobiety ogulnie sa bardziej wyrachowane

Gość gość
dużo w tym racji, naturalnie piękne kobiety mają wysokie mniemanie o sobie i chcą korzystać z życia, są wybredne w stosunku do facetów - każdy ma wady.....ostatnia rzecz o której myślą, to bycie kurą domową. Ale latka lecą, uroda przemija i po 30 - 35 roku życia, przeważnie gdy się wyszaleją i pojawi się dziecko (wpadka...) to im się odmienia mam przykład w rodzinie

Gość gość
wrażliwość i osobowość nie są związane z wyglądem

Gość gość
Ja podobno jestem seksowna.Podobno - bo nie mnie to oceniać. Jestem mężatką od miesiąca - ale od 10 lat mieszkamy razem. Nasz synek ma 4 lata - cierpi na autyzm. Często chłopcy (ja mam prawie 30 a oni zazwyczaj 20-25 lat) chcą się ze mną umawiać. Miewam dużo propozycji randek.Zawsze odmawiam. Kocham swojego męża. To był mój pierwszy chłopak - pod każdym względem. Rozumiemy się bez słów, seks jest boski, a problemy nas zbliżają. Choroba dziecka jeszcze umocniła naszą miłość. Razem damy radę ze wszystkimi problemami.Nie jestem ideałem ale chyba jestem dobrą żoną i matką.

Gość gość
zapamietaj sobie-ladna kobieta moze miec kazdego wiec na pewno nie pokusi się na biednego paszteta. PASZTET moze miec podobna sobie, a jak marzy mu się laseczka i nie potrafi docenic obiektywnie brzydkiej, to niech trzepie kasę, przynajmniej dziewczyna będzie miała z tego jakąś korzyść. związek to transakcja, nie wiem czego tu nie rozumiec i z jakiego powodu sie bulwersujesz, moze problemem jest niska inteligencja (prymitywizm)

Gość gość
pewnie że może być.mam taką żonę jak opisujesz i jest bardzo dobrą matką,żoną i kochanką i jest sexowna mimo że ma 37 lat,na tyle nie wygląda,jest szczupła,zgrabna,nawet małolaty się za nią oglądają.młodo wygląda,dają jej najwyżej 30 lat.

Gość gość
to Ty jesteś prymitywna,nie mów za mnie na kogo się pokuszę a na kogo nie,bo kasę mam swoją a cenię inne rzeczy niż ładny pyszczek,dla Ciebie związek to transakcja dla mnie to coś całkiem innego

Gość gość
Albo seksowna albo kochajaca matka i zona. Jak w zyciu albo kochanka albo zona wybieraj. Nie ma idealow.

Gość gość
Oczywiście, tylko taka może być dobrą matką i żoną. Brzydka będzie złą matką bo będzie na dziecku wyładowywać swoje kompleksy i będzie złą żoną bo nie będzie dawać swojemu mężowi seksu na odpowiednim poziomie.

Gość gość
Im atrakcyjniejsza kobieta tym wieksza egoistka

Gość gość
I cwane