Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amol

30latki

Polecane posty

Gość amol

Czy są tu jakieś kobiety które wyszły za mąż dopiero po 30stce ?

Gość gość
sa, ale nie przyznaja sie bo wszyscy uwazaja ze kobieta po 30 to juz star**** i nie ma prawa do niczego

Gość amol
Ale nie ma co się tu wstydzić tylko niech się wypowiedzcie ;) po 30stce dziewczyna nie jest jeszcze stara ;) jeszcze wyglądają młodo i pięknie

Gość gość
Ja uważam że po 30stce wcale nie są stare jeszcze i nie ma czego się tu wstydzić

Gość gość
Ja brałam ślub jak miałam 29 lat i 10 miesięcy, więc prawie 30 tka :) mąż jest 2 lata młodszy ode mnie :)

Gość gość
ja niedawno skonczylam 30 i zero szans na męża, z kimś tam sie spotykam ale to niestety nie to co bym chciala :(

Gość gość
Ja mam 30 lat..1 dziecko z poprzedniego zwiazku, teraz jestem tez w ciazy z obecnym. Mial byc slub wielka milosc....ale slyb odwolal bo utrzymuje kontakt z kolezanka ktorej on nie lubi i slubu nie bedzie. Bede do konca zycia panna. Zrobil mnie w c***a przestalam go kochac siedze z nim tylko dlatego zebym nie byla samotna z 2 dzieci

Gość gość
ja mam 34 nie mam nikogo

Gość gość
Moze lepiej byc lesbijka

Gość gość
to faktycznie masz przerąbane, jak dobrze że ja sobie nie dalam zrobic dziecka; zresztą ja to bym usunela bo i tak nie chce miec dzieci, a tak w ogole robic dzieci bez slubu to glupota. Mam 30l, jestem starą panną ale przynajmniej nie mam dzieci, zreszta nigdy nie chcialam miec dzieci ale męża bym chciala...

Gość gość
No mowie kaplica. Z jwdnym jak bylam bylo super rewelka. Tez chcialam usunac ale za pozno wyszlo szydlo z worka. Bylam juz w 12 tyg a to za pozno na usowanie. Juz sie pogodzilam z tym wszystkim....niestety

Gość gość
To dopiero w 12 tyg się pokapowałaś że jesteś w ciąży? okres Ci się nie zatrzymał wcześniej?

Gość amol
Niech jakieś napiszą panny po 30stce albo te które w wieku 30stu pare lat wyszly za mąż ;) czy dużo takich jest osób? Pozatym nie martwcie się dziewczyny męża poznacie i będziecie miały młode jesteście taki wiek to jeszcze młodość , znam taka kobiete ktora wyszła dopiero za mąż w wieku 33lat

Gość gość
Wiedzialam wszesniej. Ale wszystko bylo dobrze. Zareczyny ustalenie daty slubu mial byc tez cywilny ale z wszystkiego zrezygnowal bo pojechalam z kolwzanka nad jezioro z ta ktorej on nie lubi. Postawil warunek albo on albo ona. I w ten oto sposob odechcialo mi sie go!

Gość gość
Po prostu szukał wymówki, żeby Cię zostawić.

Gość amol
A jak wy się czujecie dziewczyny w takim wieku po 30stce? dalej czujecie się młodo ;) ?