Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 amol

30latki

Polecane posty

Go艣膰 amol

Czy s膮 tu jakie艣 kobiety kt贸re wysz艂y za m膮偶 dopiero po 30stce ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
sa, ale nie przyznaja sie bo wszyscy uwazaja ze kobieta po 30 to juz star**** i nie ma prawa do niczego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amol
Ale nie ma co si臋 tu wstydzi膰 tylko niech si臋 wypowiedzcie ;) po 30stce dziewczyna nie jest jeszcze stara ;) jeszcze wygl膮daj膮 m艂odo i pi臋knie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwa偶am 偶e po 30stce wcale nie s膮 stare jeszcze i nie ma czego si臋 tu wstydzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bra艂am 艣lub jak mia艂am 29 lat i 10 miesi臋cy, wi臋c prawie 30 tka :) m膮偶 jest 2 lata m艂odszy ode mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja niedawno skonczylam 30 i zero szans na m臋偶a, z kim艣 tam sie spotykam ale to niestety nie to co bym chciala :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 30 lat..1 dziecko z poprzedniego zwiazku, teraz jestem tez w ciazy z obecnym. Mial byc slub wielka milosc....ale slyb odwolal bo utrzymuje kontakt z kolezanka ktorej on nie lubi i slubu nie bedzie. Bede do konca zycia panna. Zrobil mnie w c***a przestalam go kochac siedze z nim tylko dlatego zebym nie byla samotna z 2 dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 34 nie mam nikogo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze lepiej byc lesbijka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to faktycznie masz przer膮bane, jak dobrze 偶e ja sobie nie dalam zrobic dziecka; zreszt膮 ja to bym usunela bo i tak nie chce miec dzieci, a tak w ogole robic dzieci bez slubu to glupota. Mam 30l, jestem star膮 pann膮 ale przynajmniej nie mam dzieci, zreszta nigdy nie chcialam miec dzieci ale m臋偶a bym chciala...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No mowie kaplica. Z jwdnym jak bylam bylo super rewelka. Tez chcialam usunac ale za pozno wyszlo szydlo z worka. Bylam juz w 12 tyg a to za pozno na usowanie. Juz sie pogodzilam z tym wszystkim....niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To dopiero w 12 tyg si臋 pokapowa艂a艣 偶e jeste艣 w ci膮偶y? okres Ci si臋 nie zatrzyma艂 wcze艣niej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amol
Niech jakie艣 napisz膮 panny po 30stce albo te kt贸re w wieku 30stu pare lat wyszly za m膮偶 ;) czy du偶o takich jest os贸b? Pozatym nie martwcie si臋 dziewczyny m臋偶a poznacie i b臋dziecie mia艂y m艂ode jeste艣cie taki wiek to jeszcze m艂odo艣膰 , znam taka kobiete ktora wysz艂a dopiero za m膮偶 w wieku 33lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiedzialam wszesniej. Ale wszystko bylo dobrze. Zareczyny ustalenie daty slubu mial byc tez cywilny ale z wszystkiego zrezygnowal bo pojechalam z kolwzanka nad jezioro z ta ktorej on nie lubi. Postawil warunek albo on albo ona. I w ten oto sposob odechcialo mi sie go!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po prostu szuka艂 wym贸wki, 偶eby Ci臋 zostawi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amol
A jak wy si臋 czujecie dziewczyny w takim wieku po 30stce? dalej czujecie si臋 m艂odo ;) ?

Udost臋pnij ten post