Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafie schudnac

Polecane posty

Gość gość

mam 175 wzrostu waze juz 90 kg, jest mi zle z ta waga. z zazdroscia patrze na szczuple kolezaki ale nie potrafie sie odchudzic nie mam silnej woli, mialam diete przez weekend trzymalam sie a teraz sie nazarlam:(

Gość gość
Nie każdy musi być szczupły! Pomyśl o tym by zająć się czymś co przy okazji pozwoli ci schudnąć. Twoim cele powinno być coś więcej niż spełnienie marzenia o schudnięciu a efektem ubocznym dążenia do tego celu powinno stać się schudnięcie. Pomyśl o tym.

Gość gość
brak motywacji, tez tyle wazylam co ty, i uwież mi da się schudnąć

Gość gość
wiem co czujesz. 160/60 i osiągnęłam to katowaniem się, bo ważyłam więcej. chcę jeszcze schudnąć, ale mój organizm tak się boi ponownego głodzenia, że zaczynam się obżerać. i ciągle jestem głodna. nie chce mi się życ

Gość gość
ja jutro idę po karnet na siłownie i codziennie od 8 do 9 rano - 30 min bieżni - szybki marsz, i 30 min lekkich ćwiczęń i tak codziennie poza niedzielami i czasem sobotami - dziś byłam na plaży autentycznie rozryczałam się jak zobaczyłam ile jest ludzi a pojechałam na wygwizdowo specjalnie! Ale po godzinie w getrach w końcu miałam te 50 m wole z lewej i 50m wolne z prawej i mogłam się rozebrać ważę jakieś 89kg przy 173 - kupiłam auto 2 lata temu i od tego czasu przytałam 20kg ! ! !