Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piter86

Nie wiem co mam zrobic.

Polecane posty

Gość piter86

Pisalem z przyjaciolka przez sms, rozmawialismy przez tel, kiedys cos nas laczylo, ale miedzy nami kontakt sie urwal a teraz znowu ze tak powiem odnowilismy przyjazn, z tym ze ona jest zareczona, ale to byl blad, bo jak sama mowila zmienil sie nie do poznania, ze juz milosci miedzy nimi nie ma, mysli o rozstaniu z nim. No i byla u rodziny, pisalismy sobie fajnie, ale zasnela z tel (czesto pisalismy do pozna) i przeczytal ktos nasze smsy. Napisal ktos ze mam sie od niej odczepic itp, po jednym dniu napisalem czy wszystko wporzadku, dostalem odp ze mam dac jej spokoj. Nie wiem teraz czy mam cos pisac na jej tel, bo mi naprawde na tej dziewczynie zalezy, nigdy mi nie zalezalo tak na zadnej dziewczynie jak na niej. Nie wiem czy jak ktos przeczytal te smsy odeszla od niego i moze teraz to wszystko przezywa, nie chcial bym aby jeszcze nie pogorszyc sprawy, ale z drugiej strony tez bym nie chcial zeby ona myslala ze ja olalem po tym wszystkim, chce zeby byla szczesliwa i zeby wiedziala ze ja nie opuscilem. Tylko wlasnie nie wiem co by bylo lepsze, czy pisanie czy wszystko gra, ale nie wiem czy ja to nie zdenerwuje, czy moze jakis czas zamilknac. Ale caly czas o niej mysle i chcialbym wiedziec czy wszystko z nia wporzadku, bo to i mnie by uspokoilo.

Gość gość
nie żadne SMS tylko zadzwoń

Gość gość
dojrzały człowiek dzwoni i wyjasnia sytuację , zadzwoń , tylko zapytaj ją czy moze swobodnie rozmawiać

Gość piter86
A jesli ktos inny odbierze, np ten jej, albo ktos z jej rodziny, bo nie wiem czy jeszcze jest z nim po tym wszystkim, to co mam wtedy powiedziec? bo nie jestem pewien czy to Ona odbierze, jak ktos przeczytal te smsy to pozniej juz ona nie pisala tylko ktos inny, zebym dal jej spokoj, moze to ten Jej albo ktos z Jej rodziny, moze to wszystko przezywa, nie wiem juz.

Gość gość
zadzwoń z jakiegos innego numeru, jak nie odbierze ona, to sie mozesz wyłączyc, albo przypalic głupa ze pomyłka

Gość piter86
Dzieki, pomysl dobry.