Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak ktory zemna chcial chodzic obrazil sie bo

Polecane posty

Gość gość

w ostatniej chwili musialam zrezygnowac z jego zaproszenia na randke ok moze 2 razy juz odmowilam ale z przyczyny prywatnych a kiedy mu pisalam es zeby go powiadomic i wogole ze niedam rady on strasznie sie zdenerwowal i napisal zebym sie odp******ila od niego!! po tym sms juz nic nie napisalam do niego ok jak tak to zrobilam jak prosil. i po 5 dniach dzis pisze mi sms ,, przepraszam za wszystko..... wiem ze to za malo co ostatnio ci napisalem ale mam nadzieje ze chociaz troche mnie zrozumiesz.... wszystkiego dobrego:-! ale wiesz jak jest nie odpisuj pewnie nie bylo nam dane sie spotkac takie zycie szkoda i wogole ale takie zycie. jeszcze raz przepraszam bo zle mi z tym ze tobie napisalem cos co nikomu innemu a szkoda pisac nie bede sie tlumaczyc. bo pewnie i tak nie zrozumiesz trzymaj sie :-*!!!! i co myslicie o tym ??????????????co mam robic poradzcie cos

Gość Ale to już było
Retoryczne pytranie.Olej tego smsa i już! Napisał w wulgarny sposób, potem ma czelność odzywać się.Niech buja się! Ja tak uważam, a Ty zrobisz jak zechcesz.

Gość gość
Wkoncu sam pisze w sms zebym nie odpisywala mu !

Gość gość
Będziesz głupia jak odpiszesz, facet nie ma co Ciebie ewidentnie żadnego szacunku wyrażając się w tak wulgarny sposób. Złość złością,ale pisanie do kogoś,żeby się odpier... to zwykłe chamstwo.

Gość gość
Bo on teraz chce wziąć Cie na litość, wierzy,że jednak odpiszesz ,bo zmiękniesz jak zobaczysz,że mu tak "przykro".

Gość gość
on w piatek wylatuje na wczasy i tak mi sie wydaje ze chce sie pogodzic zebym przez ten czas nie znalazla innego albo chce utrzymac. zemna kontakt na fb a dodam ze juz przy pierwszej odmowie na jego zaproszenie mnie wyrzucil z znajpmych z fb a ostatnio prosil zebym go przyjela do znajpmych na fb !!!