Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK WIDZE TERAZNIEJSZE Malzenstwa jak faceci zdardzaja ODECHCIEWA SIE SLUBU...

Polecane posty

Gość gość
Szukajcie az znajdziecie Perłę, nie kazdy\kazda zdradza 🖐️

Gość gość
WICIE ze w ANGLI co czwarta polka rodzi obcokrajowcowi dziecko !!!dzifki !!

Gość gość
żeby perła zechciała samemu trzeba być perlistym:-) ja uważam że 80% facetów i pań są na podobnym poziomie i pasują do siebie większość coś tam trzyma w sobie brzydkiego,sam pośpiech do ślubu dziecka kasiastego pana wskazuje że jednak liczy się coś innego obok czystej miłości

Gość gość
gość dziś gość dziś "Nie wiem, nie znam takich kobiet, facetów niestety tak i to wielu. Każdy ocenia przez pryzmat własnych doświadczeń. PRZESZUKAJ TE FORUM ZNAJDZIESZ PARĘ TEMATÓW NA TEN TEMAT, A WŁAŚNIE ZNAM TYLKO TAKIE KOBIETY" No to widać oboje mamy pecha, na piwo trzeba skoczyć smiech.gif NA TE PIWO NAJLEPIEJ Z KOLEGĄ BO NIE ZDRADZI I NIE BĘDZIE POTEM LATAŁ I OBGADYWAŁ ŻE ZOSTAWIŁ MNIE Z DZIECKIEM ZAPOMINAJĄC !!!!!!! DODAĆ ŻE PRZYPRAWIŁA ROGI PARTNEROWI, ZAPOMINAJĄC DODAĆ ŻE KOLEŻANKOM SIĘ CHWALIŁA ŻE BYŁO ICH PARU I BYŁO IM DOBRZE, NO I OCZYWIŚCIE TEŚCIOWIE USŁYSZĄ ŻE PIJANY WRACAŁ DO DOMU ALBO CAŁKIEM NIE NOCOWAŁ W DOMU, ŻE BIŁ JĄ, ŻE JEST NIE ZRÓWNOWAŻONY, RZUCAŁ SKARPETKI GDZIE POPADNIE, ZA MAŁO KASY PRZYNOSIŁ I SETKA INNYCH JESZCZE KŁAMSTW NO I NA KONIEC TE NAJWAŻNIEJSZE ON MNIE ZDRADZAŁ

Gość gość
Tyś jaki zaburzony czy co? :D Weź pisz tak, żeby się czytać dało. Nie bełkocz stary.

Gość gość
małzenstwa sie zdradzają bo są nie dobrane,nie wierze ze ludzie o podobnych WArtosciach dlA KTÓRYCH WIERNOSC JEST WAZNA ,ZE LUDZIE KTÓRZY SIĘ kochaja i jest im dobrze sobie tak zdradzja.....

Gość gość
gość dziś Ja nie planuję mieć męża , niech inne naiwne się męczą do końca życia z praniem brudnych skarpet i znoszeniem humorków wielmożnego jaśnie Pana.. A FACECI WASZYCH MAJTEK NIE PIORĄ

Gość gość
No nie piorą naszych majtek. Znasz kogoś kto to robi? Chętnie posłucham.

Gość gość
NIE PRZEKONAM CIĘ BO I TAK WIESZ SWOJE SĄ TACY CO PIORĄ GOTUJĄ SPRZĄTAJĄ BO ŻONUŚ W PRACY MUSI BYĆ TYLKO NAGLE SIĘ OKAZUJE ŻE SZEF NIE ZAPŁACIŁ ZA RZEKOME NADGODZINY

Gość gość
hahaha leje, facet powinieneś mieć ksywę "CAPSLOCK". Taka rada, dorzuć czasem jakiś przecinek :D

Gość gość
Szczescia szukajcie w sobie a nie w kimś, wtedy bedziecie mieć na to wyyyyjjjeebbbanne czy was mąż zdradzi czy nie. Najwazniejsze jest zdrowie a nie to czy mąż zdradza. Zresztą jak bierzecie sobie rooochacza za męża to sie potem nie dziwcie ze was zdradza. Da się mniej wiecej poznac czy dany facet ma tendencje do zdrady, wystarczy go trochę poznac, czy szanuje kobiety. No roochacz imprezowicz po 10 zwiazkach i sex przygodach na 99 procent zdradzi ale kobiety lubia takich niegrzecznych chlopcow wiec o co chodzi? Szukajcie spokojnego domatora ktory nie pije, nie ma chamowatych kumpli, nigdy nie porzucil dziewczyny, nie chodzi po burdelach, taki nie powinien zdradzic

Gość gość
ja tam na meza nie narzekam

Gość gość
jest takie brzydkie ale prawdziwe powiedzenie Jak suka nieda pies nie wezmie a co do zdradzania to przy drogach stoja kobiety czy faceci i kto kogo kokietuj****ardziej

Gość gość
kobiety stoją przy drogach, bo jest dużo chętnych na sex z prostytutką i to są właśnie ci kochani mężowie i tatusiowie, którzy w niedzielę grzecznie idą z rodziną do kościoła. Ja właśnie zarabiam w taki sposób, chętnych jest bardzo dużo inaczej bym tam nie stała. Najlepsze jest to, że zdarza się, że później widzę swojego klienta gdzieś na zakupach z żoną i dziećmi i ich głupie miny i przerażenie w oczach.