Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zbyt normalny jak na Polskie realia dlatego jestem sam...

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Gdybym chlal i imprezowal to bym mial zapewne swietna dziewczyne, a tak to jestem zbyt inteligentny a kobiety takich nie lubia :/

Gość gość
mylisz sie , sa takie laski spokojne co szukaja tez spokojnego i normalnego faceta tylko trudno sie odnalezc

Gość gość
ja też żałuje, że stąd jestem w polsce tylko najebaniem się jak świnia można zabłysnąć i uzależnieniami

Gość gość
Z moich obserwacji mężczyźni również wolą imprezowe dziewczyny , takie , które lubią sobie wypić i nie trzeba się zbytnio wysilać przy nich.

Gość mimi1122
co ty gadasz?może jakieś siksy dupodajki to lubią takich facetów ale porządne kobiety,myślące poważnie o życiu wolą spokojnych,inteligentnych mężczyzn.i dobrze że nie chlasz i nie chodzisz na imprezy bo tam znalazł byś tylko panienkę na jedną noc...

Gość gość
Przepraszam dziewczyny ale po prostu chce sie wygadac... gdzie sa te spokojne i inteligentne? Mam 27 lat i jakos ani widu ani slychu...

Gość gość
polskie ( przymiotnik) pisze się z małej litery, inteligencie:)

To nie są polskie realia, to są ogólnoświatowe, weekendowe realia, a Polska pod tym względem jest na szarym końcu. Nasze imprezy wyglądają jak stypy w porównaniu z tym co się dzieje w innych krajach EU. :D

Chociaż ponoć Polska pokazała klasę ostatnim Sunrise. ;) Woodstock może się schować. :D ----- zaraz dam dobry link, gdzieś mi wcięło bardzo obszerną fotorelacje --- podobno można było porozmawiać w każdym języku świata. :D

Gość gość
>Tak jak w temacie. Gdybym chlal i imprezowal to bym mial >zapewne swietna dziewczyne, a tak to jestem zbyt inteligentny a >kobiety takich nie lubia :/ >Przepraszam dziewczyny ale po prostu chce sie wygadac... gdzie >sa te spokojne i inteligentne? Mam 27 lat i jakos ani widu ani >slychu... Prosze mi wskazac w tych zdaniach przymiotnik z duzej litery, bo osobiscie go nie widze. Trudno bedzie udawac ze lubie zalac leb i zmyslac loty po pijaku :/

Gość gość
bo jestes ograniczony sadzac wszystkich jedna miara a wokol siebie tworzac otoczke wyjatkowosci moze wlasnie to wyczuwaja od ciebie kobiety plus brak pokory i dlatego robia uniki? Kobiety nie potrzebuja kolesi - imprezowiczow od ktorych cuchnie kacem ani lysych pakerow. No ale jesli masz tendencje do takiego postrzegania i szufladkowania to nie dziw sie, ze uwazaja cie za palanta i nie chca z toba miec nic wspolnego..

Gość gość
Ah jejku jaki pojazd :) Nawet nie napisalem szczegolow a juz jestem palantem :)

Gość gość
W temacie masz ten przymiotnik.

Gość gość
Olewam chlających i imprezujących. Natomiast wystarczająco inteligentnego jeszcze nie spotkałam.

Gość gość
Rzeczywiscie, zatem nie moge byc inteligentny bo napisalem przymiotnik z duzej litery :)

Gość gość
mój typ to spokojny wrażliwy myśliciel,żaden inny nie byłby w stanie zainteresować mnie sobą