Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z mam pali !!

Polecane posty

Gość gość

Mam dosc konkretne pytanie...ktora z mam palila w ciazy paczke papierosow, i jak z konsekwencjami dla malucha !

Gość gość
Ja paliłam całą ciążę i mojemu dziecku nic nie jest. Teraz mała ma 9 miesięcy karmie ją piersią i dalej palę. I jeszcze nie była chora.

Gość gość
Poczekajcie zaraz tu sie posypie kur.... i p***b..... :-) dobry tenat d.a kafeteryjnych szczekaczek:-) ja w ciazy rzucilam ale gdy skonczylam karmic wrocilam do nalogu. Chwila na balkonie nawet po to zeby zebrac mysli dziala na mnie kojaco.

Gość straszny_kocur
który raz już jest ten temat poruszany? Przecież wiadomo jak jest; palenie w ciąży szkodzi - jednym się uda urodzić zdrowe dziecko, a inne będą się borykać z konsekwencjami. Paczka dziennie to bardzo dużo nawet dla nie-ciężarnej, to 1 papieros na pół godziny. Ja w ciąży nie palę i może tym razem uda się nie wrócić do tego.

Gość gość
Paliłam, czasem więcej czasem mniej. Póki co Mały zdrowy, ma 9 miesięcy, ale ja ciagle drze o jego zdrowie. Różne choroby mogą wyjść po latach i mam tego świadomość. Rzuć, nie pomagasz tym dziecku.

Gość gość
ja palilam do 10 tyg , tylko ze 3 papierosy dziennie a i tak sie balam i w kincu rzucilam . jak na razie jest wszystko w porzadku ale roznie to bywa;( i uwazaj bo wyzwa cie od patologii k****itp ;) takie mamy tutaj panie pomocne ;)

Gość gość
Żałosne słabeuszki :O nie zasługujecie na miano matek! Morderczynie. Nawet dla dziecka nie jest w stanie rzucić trucizny! szok

Gość gość
o widzisz ;) pani z gory pokazala klase ;) nie popieram pan palacych w ciazy ale wiem tez ze to swinstwo po prostu ciezko rzucic!

Gość Liwkaa
paliłam w ciąży do 5 papierosów, po porodzie nie paliłam, karmiłam piersią i zaczęłam jakiś rok po porodzie znowu palić, ale palę tylko wieczorem jednego lub dwa jak córka pójdzie już spać i wiem że karmić ją bede dopiero po kilku godzinach