Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Mam okres!!!!

Polecane posty

Gość gość
mi sie okres mocno spóźnia, często mam nieregularny. No ale z nikim nie robiłam tego więc nie mam obaw o dzidzie

a ja mam regularny i się nie zabezpieczam, momentami już byłam przekonana, że to ciąża. Ale uffff, na szczescie nie. Moje męki się skończyły, a własciwie zaczęły...bardzo mnie boli, ale wolę teraz cierpieć z bólu niz za 9 miesiecy :D

Gość gość
poznanski kwiatek ma 23 lata i 3 letnie dziecko :)

Gość gość
Matko jedyna. Masz okres? Koniec świata...

Gość Studzia
wredny malpiszon Ty tez dostaniesz, albo moze zrob test jeszcze? Ja mialam zamiar robic dzis, ale z samego rana krwawilam.

jaka to ulga, leze sobie teraz na sloncu i dziekuje bogu, ze nie zostane mamusia, musze sie zrelaksowac, caly tydzien mialam stresa

strasznie mnoe boli, umieram wrecz, chyba to moj okres życia :( zanim tabletka zacznie działac minie 30 min a ja do tej pory zejdę z tego świata!!! rwie mnie jak by wyrywano mi macicę :( :(

Gość generał albaniia
Kobiety to dziwne strzworzenia. Co misiąc krwawią i nie umierają odtego.

Gość gość
Zamiast się stresować zacznij uprawiać bezpieczny sex i ciesz się nim, nie ma nic gorszego niż myślenie w czasie seksu zdąży czy nie , czy aby na pewno nic mi tam nie wpuścił , a potem w napięciu oczekiwanie na okres.... to nie dla mnie , ja w seksie się zatracam i chce tego dla mojego partnera.....

Gość gość
Madame Ciapata/Asiula Cebula/studentka 3 roku/Studzia to ta sama imbecylka, która nie ma życia poza kafe i wiecznie spamuje swoimi idiotycznymi tematami. :o Życzę ci śmierci w męczarniach tępa pizdo.