Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze matki i babcie sa szczuple zdrowe i wygladaja 10 lat mlodziej niz maja

Polecane posty

Gość gość
i tak jest do dzisiaj zwlaszcza na wsi

Gość gość
typowa Polka to spasiony tucznik -czy ma lat 20 czy 50 czy 80 zwlaszcza staruchy s spasione ze szok -to wina polskiej kuchni

Gość gość
A moja mama,moze ma lekka nadwage,ale jest proporcjonalnie zbudowana,ubiera sie na sportowo z elegancja,jest wysoka a przede wszystkim ZDROWA-ma zdrowe zeby,regularnie chodzi do lekarza,dba o siebie.Niedawno nawet miala plastyke pochwy..... Fryzjer i kosmetyczka tez nie sa jej obce.

Gość gość
typowe baby zwlaszcza na wsi to cuchnące maciory bezzebne juz w mlodym wieku i maja ohydne pomarszczone ryje i dekolty bo nawet w poprzednim ustroju ludzie opalali sie na potege i teraz wygladaja ohydnie przez to

Gość gość
Moja ma 53 lata, jest drobna, waży 58kg przy 160cm, nie wygląda jak nastolatka ale zawsze zadbana, zgrabne nogi, ładne, kształtne piersi. Kiedyś szła ze mną w ołówkowej spódnicy to zatrzymał się przy nas jakiś łepek i stwierdził, że ma pani śliczną pupę :P zatkało mnie. Babcia lat 76- staruszka a trzyma się świetnie, szczupła, nosi spódnice bez rajstop, nogi mocne, opalone, bez żylaków itp. Jak ułoży sobie włosy i się pomaluję wygląda na 60

Gość gość
prawie wszystkie Polki od 40 tki wzwyz to spasione maciory staro wygladajce