Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pokoj corki potrzebna inspiracja

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie mamuski. Potrzebuje porady od osob spoza grona rodziny:) Chodzi konkretnie o pokoj mojej coreczki. Jestesmy w trakcie remontu , corka zazyczyla sobie ze koniecznie musi miec jedna sciane w pokoju jak u brata blekitna. Kupilam farbe i sciana jest w kolorze turkusowy klif z duluxa. Kolor wyszedl super - blekitny wzrecz taki bajkowy ( jak mial byc). Problem z pozostalymi scianami. Corce sie znudzil kolor zielony ( tak jak miala wczesniej z rozowymi dodatkami). Chcialabym zeby to byl bajkowy kolorowy pokoj ale nie bardzo potrafie sie zdecydowac na dany kolor by zdrowo polaczyc go z tym blekitem.. Drogie mamy jakie kolory byscie polaczyly z tym blekitem oprocz zieleni? Myslalam nad zoltym jakims slonecznym i wesolym.. Ale czy to nie bedzie zbyt pospolicie? Moze macie jakis lepszy pomysl albo macie cos podobnego juz w pokojach u dzieci? Podkresle na koniec ze to pokoj dla dziewczynki. z gory dziekuje za pomoc :))

Gość gość
Wybacz ale nie rozumiem przy czym tutaj używasz słowa "pospolicie" , dziecko bardzo długo zanim nabierze własnego gustu myśli i widzi właśnie pospolicie. Jeśli dałaś córce możliwość wyboru, to niech wybiera dalej skoro to jej pokój i z nikim go nie dzieli. Możesz jej podpowiedzieć kilka kolorów które twoim zdaniem nie będą się gryzły i niech sama zdecyduje.

Gość gość
Ja bym polaczyla z biela i beżem. Albo z jasno brazowym i żoltym. Zeby bylo dziewczeco to moze byc biel lub kremowy i dodatki w fuksji. Wpisz w grafike Google blekitny pokoj dzieciecy i tam szukaj inspiracji w swoim guście.

Gość mamuśkaa11a
a może jakiś neutralny kolor i fajne dziecięce dodatki :) wtedy można zmienić dodatki za kilka lat :) dodatki można wymieniac i w naprawde fajnych cenach kupić ;) na storepedia teraz są takie dziecięce bzdurki nawet 70% taniej niż normalnie :) normalnie nic tylko kupować ;)

Zgadzam się, jakiś neutralny, beż albo może jasnożółty? Taki, do którego można dobrać kolorowe dodatki i przy zmanie gustu dziecka nie trzeba od razu przemalowywać, tylko pozmieniać pierdołki ;p

Gość Palinka890
Gdybym miała córeczkę, to chciałabym jej urządzić pokój z motywem baletnicy, widziałam taka pościel wspomnianej już firmy Papillon, do tego zasłonki w pudrowym różu i koniecznie z sesja zdjęciowa z małą baletnicą w roli głównej - bajka!!!

Gość gość
Moja bedzie miała turkusowy klif i pudrowy róż. nie wiem dokładnie jak pomaluje. Być może pasy. a moze jedna ściana taka druga taka sufit biały a jedna sciana srebrne coś tam (wszystkie mam z duluxa i ta ostatnia to taki jasny szaro/srebrny). Dodatki moja córka będzie miała: paneleścienne z allegro z motywem kolorowym turkusowo pudrowo różowym, od tego białe mebelki i drzwi na sciane liteki z imieniem w akich kolorach lampka i lampa duża okragły klosz abażurowy z motywem bajkowy las.(firma lamps &co czy jakoś tak).pościel ma szarą i turkusową a kocy na łóżko taki róż mocny.