Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"wędrująca " po głowie opuchlizna ?????

Polecane posty

Gość gość

poradźcie bo nie wiem co to jest, kilka dni temu pojawiła się opuchlizna z tyłu głowy, potem "przeszla " na górną część czola, kolejnego dnia zeszła niżej. Dziś jest opuchnięta i nabrzmiała cała prawa powieka nos na wysokości oczu. nie wiemy co to jest . Nic najprawdopodobniej nie ugryzło . lekarze sami nie wiedza, daja maści, antybiotyk , . Okazało sie tez ze pojawiło sie jednorazowo bardzo wysokie cisnienie ( zwykle jest niskie bo bierze leki), czy ktos sie z czyms takim spotkał???????????????????

Gość gość
nikt sie z czymś takim nie spotkał???

Gość gość
moze to byc reakcja alergiczna lekarza zmien koniecznie

Gość gość
reakcja alergiczna na coś prawdopodobnie powinnaś dostać coś na odczulenie, w zastrzyku

Gość gość
dostał antybiotyk, kiedys sie juz pojawiło uczulenie na rece ( prawdopodobnie od ugryzienia muchy?????) dostal wtedy zastrzyk, teraz byl znowu i bez zastrzyka tylko antybiotyk, zobaczymy jutro ale szukam kogos kto moze sie z takim czyms spotkal>....

Gość gość
co za ustrojstwo

Gość gość
A farbowałaś włosy może?

Gość gość
to nie mi to tata , nie farbował,

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Ja rowniez mam wedrujaca opuchlizne na glowie. Powstaje nie wiadomo od czego i na drugi lub trzeci dzien znika. Czasem przemieszcza sie po glowie w zasadzie tylko po czesci owlosionej. Wyglada to tak ze glowa jest nieksztaltna w jakas strone a za kilka godzin w inna strone , nie widac tego bo jest owlosiona ale palcami wyczuwam to doskonale, Nie sa to guzki. Zastanawiam sie co to jest. Lekarze przyjmuja to z usmiechem bo podczas wizyty raczej juz mam malo wyczuwalne.

Gość gość
Czy robiła Pani badanie w kierunku boreliozy? Miałam podobny przypadek w rodzinie, okazało się że przyczyną była właśnie borelioza.

Gość Wiesz co to było?

poradźcie bo nie wiem co to jest, kilka dni temu pojawiła się opuchlizna z tyłu głowy, potem "przeszla " na górną część czola, kolejnego dnia zeszła niżej. Dziś jest opuchnięta i nabrzmiała cała prawa powieka nos na wysokości oczu. nie wiemy co to jest . Nic najprawdopodobniej nie ugryzło . lekarze sami nie wiedza, daja maści, antybiotyk , . Okazało sie tez ze pojawiło sie jednorazowo bardzo wysokie cisnienie ( zwykle jest niskie bo bierze leki), czy ktos sie z czyms takim spotkał???????????????????

Mamy podobny problem