Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka458

koszt pobytu nad morzem

Polecane posty

Gość myszeczka458

Wyjeżdzam na tydzien nad morze z mężem. Odłożylismy na ten wyjaz 2000zł. Jak myslicie czy to wystarczy na cały pobyt? Nie wliczam w cene dwoch tysiecy zaliczki za pobyt oraz paliwa. Tak więc pozostaje nam do opłaty 400zł za nocleg. I tu moje pytanie czy 1600zł wystarczy na codzienne życie i jakies atrakcje? Wychodzi 8 pełnych dni..

Gość gość
oszczędnościowo starczy :) ale bez szału. Jedzenie jest okropnie drogie, chyba że sami będziecie kupować i obiady "na miescie " sobie odpuścicie

Gość gość
ja własnie wróciłam z nad morza tyle ze byłam z męzem i trójką dzieci my tracilismyok200-250 zl dziennie,tobie wychodzi 200 ale na 2 osoby spokojnie powinno wam wystarczyć a moze i zostac chyba ze będziecie szalec na maksa

Gość gość
nie doczytałam,że jedziecie we dwójkę, coś mi się uroiło że jeszcze z dzieckiem :).Jak we dwójkę to spoko, starczy :), choć bez szaleństw :)

Gość myszeczka589
nie chcemy nie wiadomo jak oszczędzać ale i nie szaleć.. mysle ze produkty na sniadania i kolacje będziemy kupować w zwykłych supermarketach i sami robić natomiast obiady pewnie będziemy jeść na mieście, raz w drozszych knajpkach, raz w tanszych. Własciwie ja to jestem taki niejadek wiec na jedzieniu mi nie zalezy.. gorzej z mężem :) Co do wydatków to jeszcze jakieś piwko, wycieczki, bilety na jakies atrakcje to też zalezy tez od pogody.. Zaczynam się martwić, że nam nie starczy pieniędzy. Prosze jeszcze o wypowiedzi innych

Gość gość
Ale jesteście dorośli ,więc łatwiej będzie wam zapanować nad zachciankami :).Gorzej jak są dzieci :) . A gdzie jedziecie nad morze?

Gość myszeczka589
Jedziemy do Władysławowa

Gość gość
to na pewno ceny kosmiczne bo to sezonowa miejscowość. W Gdańsku np drogo ale zawsze tak samo i mozna się przyzwyczaić :). Ale za to drogich atrakcji mniej. Może tylko jakieś rejsy w morze drogie ale to akurat wszędzie zarąbiaste ceny.

Gość gość
Z Władka blisko na Hel- fokarium tanie, wejście chyba 2 zł :)

Gość myszeczka589
no to oby starczyło.. jesli będzie pogoda to się nie martwie bo wiekszosc dnia spędze na leżeniu na plazy i bede wydawać tylko na jedzenie i picie ale jesli nie będzie pogody to wiadomo jakieś wycieczki itp. Ale to prawda jestesmy dorośli wiec bedziemy w stanie zapanować nad zachciankami i atrakcjami :)

Gość gość
Fokarium na helu kosztuje 5 zł

Gość gość
1600 zł za tydzien??? To kupa kasy. No chyba ze macie zamiar pic piwo po 10 zł 5 razy dziennie, pływac codziennie statkiem do Gdanska, Gdyni , Sopotu itp itd :D Już ludzie nie przesadzajcie.

Gość gość
fokarium już 5 zł? Niedawno było 2 zł.A może to ja tak dawno tam nie byłam:)

Gość gość
w tym roku jest 5 zł, latarnia na Helu 6 zł

Gość myszeczka589
powiem szczerze, że nie byłam nas polskim morzem 10 lat więc nie mam pojęcia ile kasy tam idzie... a z tego co słysze od ludzi to masakra i dlatego założyłam ten temat