Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_zakochana

Czy milosc wszystko wybaczy?????

Polecane posty

Gość zalamana_zakochana

Otoż 2 tygodnie temu zerwalam z chlopakiem po 5 latach wspolnego życia. Mieszkamy na stale w Anglii i Jarek z dnia na dzien zdecydowal, ze nie jest szczesliwy, wiec musi stad wyjechac do Polski. Dodam, że objga nas dopadla monotonia zycia. Jarek stwiedzil ze potrzebuje pieniedzy, na nowy start, wiec w naszym nowo wyremontowanym domu zalozyl plantacje, nie mialam nic do powiedzenia.. Nie wytrzymalam tego szalenstwa i sie wyprowadzilam, po 2 tygodniach zerwalam z nim. Chociaz nadal Go kocham, nie wyobrazam sobie budowac przyszlosci z czlowiekiem, ktory (juz drugi raz) ma wciaz niezbyt legalne pomysly na dorobienie sie szybkiej latwej kasy. Przez zycie nie mozna isc na skroty. Bardzo sie na nim zawiodlam, po raz kolejny nie liczyl sie z moim zdaniem, tylko sam wszystko postanowil i chociaz wie, ze to nie jest zbyt dobry pomysl na rozwiazanie problemu, ON NIE WIDZI INNEGO WYJSCIA!!?Twierdzi, ze to wszystko robil tez dla mnie, bo widzial, ze jestem nieszczesliwa i mam ciezka prace... Ale dlaczego on nie widzial innego rozwiazania, czy nie o to chodzi w zyciu, zeby miec jakies wartosci?? Czy powinnam rezygnowac z tej milosci? Czy powinnam go zawsze wspierac, mimo ze to jest wbrew moim przekonaniom????

Gość gość
daj sobie spokoj z nieudacznikiem, przeciez zycie w Anglii jest znacznie prostsze niz w Polsce i nie trzeba zakladac zadnych plantacji, brzydzę sie cpunami ale jeszcze bardziej dilerami, ilu ludzi przez takiego chvja jak twoj chlopak zniszczy sobie zdrowie... tak w ogole zglaszam temat na policje

Gość gość
Oczywiście, że wszystko. Spłodzimy śliczną córeczkę. Jak stanie się nieznośna to ją uduszę. Zrobimy takiego testa co do tego pojęcia. Jak kochasz to wybaczysz.