Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka_m

cała jestem w pieprzykach

Polecane posty

Gość myszka_m

Są wszędzie! na rękach, nogach, brzuszku, plecach i dekolcie... W jednym miejscu na ciele na powierzchni 3 cm na 3 cm nagromadziło się 10 malutkich punkcików... na brzuszku mam ciemną "myszkę". Czy to normalne?? Zaczęłam się niepokoić dopiero niedawno. Zwrócił na nie uwagę były chłopak, który przy odrywaniu co raz nowych części ciała stwierdził, że strasznie tego dużo jak na jedną dziewczynę :(

Gość gość
Niektóre osoby mają takie predyspozycje do powstawania znamion. Musisz je czesto obserowować czy nic złego z nimi się nie dzieje, np. nagły rozrost, swędzenie, zmiana barwy. Umów się do dermatologa i co pół roku rób badania kontrolne dermatoskopem.

Gość myszka_m
Myślicie, że to brzydko wygląda? Albo może odstraszać innych facetów? Wcześniej o tym nie myślałam, dopiero on...

Gość gość
Zależy jak te pieprzyki wyglądają, jeśli są ciemne i mają nieregularny kształt to lepiej,żeby zobaczył je dermatolog (badanie dermatoskopowe). Pieprzyki można usunąć laserem , jest to bezbolesne i zostają praktycznie niewidoczne blizny.:) Sama usuwałam dwa.

Gość gość
zrób zdjęcie jakiejs czesci ciała do oceny ;p

Gość gość
Ee nie wstydzę się :)

Gość gość
A mnie takie małe pieprzyki bardzo się podobają! Zwłaszcza w okolicach myszki;-)

Gość gość
W jedym miejscu mam 3 cm na 3 jeszcze gęściej :) a pozostałe - na brzuchu tak z połowę mniej, ale na rękach po 15, tylko jaśniejsze więc nie rzucają się tak w oczy. Na brzuchu naliczyłam 10 albo 11.

Gość gość
Ja usnęłam sobie laserem u lekarza wszystkie znamona, ktore były wypukłe. Miałam ich dokładnie 10, po niektórych zostały małe białe blizny, które nie chcą się opalać, a już 4 lata minęło od usuwania. Cały czas wyrastają mi nowe znamiona w róznych miejscach, ale na razie nie doszło zadne wypukłe.

Gość xkaroll
A ja lubię pieprzyki u dziewczyn. Są bardzo seksowne :) Nie masz się czym przejmować. Twój przyszły facet na pewno będzie zadowolony z samego faktu dotykania, patrzenia i całowania tych wspaniałości. Także głowa do góry i nie daj sobie wmówić, że coś jest nie tak jak być powinno :)

Gość myszka_m
Mogę wiedzieć dlaczego je usunęłaś? xkaroll, dzięki za dobre słowo :)

Gość gość
Ja mam tylko na pupie ...ale tam nie widać;-)

Gość gość
Mam pytanie czy taki