Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko ciążowe objawy

Polecane posty

Gość gość

Współżyłam z mężem w 11 dc (27 lipiec), następnego dnia rano (28 lipiec) miałam kłucie jajnika (więc albo owulacja, albo blisko jej), wczoraj w nocy (3/4 sierpień) czyli prawie cały tydzień później w nocy zwracałam, dziś rano też miałam mdłości, dziś mi się odbija. Miesiączki mam regularne, co 28 dni, zaczęliśmy się z mężem starać o dziecko. Czy to możliwe że tak szybko są ciążowe objawy ?

Gość gość
poza tym jestem głodna bardzo, a jak coś zjem, co tak bardzo chciałam to z kolei mi niedobrze

Gość gość
nikt mi nie odpowie :-(

Gość gość
może mi ktoś zechce odpisać, to mój pierwszy temat na ciążowym

Gość gość
wiesz, są upały, brak apetytu lub nudności więc niekoniecznie od razu ciąża, cierpliwości, dużo seksu i test w dn. spodziewanej miesiączki. Żadna z nas nie wie czy jesteś w ciązy tak naprawdę :( nie nakręcaj się bo może to objawy fantomowe - chcesz bardzo być więc Twój organizm daje somatyczne objawy Twoich psychicznych, emocjonalnych oczekiwań itd.

Gość gość
Ogolnie wg mnie to objawy są takie o jakich mówisz od mniej wiecej spodziewanej miesiączki !ale tu na Kafe laski 5 dni po stosunku mają wszystkie objawy (dobrze że czop im nie odchodzi) a testy pozytywne im wychodzą tydzien przed spodziewaną miesiączką . blade kreski 3 godziny po zrobieniu testu i laska pewna że to bliźniaki. Nawet już ubranka dla dziecka kupuje i ubrania ciązowe a @ ma za 3 dni

Gość gość
Masz zwyczajne PMS nie doszukuj się objawów

Gość gość
aż taką wariatką to ja nie jestem :-) niemniej bobo pożądane :-)

Gość gość
nie ma mowy o jakichkolwiek objawach ciążowych tydzien po stosunku

Gość gość
poczekaj do spodziewanej miesiączki, pierwsze objawy na ogół są koło 5-7tc.

Gość gość
czytam w internecie, że niektóre to nawet czują implantację zarodka i się zastanawiam, czy to tak na serio

ja czesto czulam wedrujacy jajnik podczas owulacji, jak podejrzewalam, ze jestem w ciazy to mialam jakis 'moment', ze wiedzialam, ze trzeba isc po testy. Ty tez tak zrob.

Gość gość
Najpierw poczekam, czy dostanę okres. To mój pierwszy cykl starań po 6 latach małżeństwa. Czytam o tym i mnie to interesuje. Niektóre kobiety piszą, że zaraz po zapłodnieniu miały mdłości.

Moze to te, ktore pytaly czy od polykania mozna zajsc:D a na powaznie totroche ciezko mi w to uwierzyc.. no ale kazdy inaczej reaguje. Powodzenia:)

Gość gość
Ja objawów w sumie nie miałam zadnych- bardziej przeczucie bo właśnie po seksie jajniki mnie bolały na owu- i przeczuwalam ze coś może być na rzeczy- test zrobiłam 2 tyg temu i do tej pory objawów prawie. 0 - tyle ze piersi wrażliwe i spanie mnie zaczyna brać

Gość gość
ktoś się jeszcze wypowie ?