Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość25

Czy to może być ciąża??

Polecane posty

Gość Gość25

Witam, podobnych tematów jest już na pewno wiele, ale bardzo liczę na odpowiedź. Otóż, mam 18 lat i 3 dni temu kochałam się z moim chłopakiem (tzn wszedł we mnie szybko 3 razy i to tyle) Mam nieregularny okres, i to był raczej 1 dzień dni płodnych. Odbyło to się bez prezerwatywy, lecz wiem, że chłopak we mnie nie doszedł (wg nie miał wytrysku, nawet poza pochwą). Dziś mijają 3 dni i w mojej głowie jest wiele pytań czy przypadkiem nie jestem w ciąży.. Wieczorem zauważyłam że na bieliźnie mam lekkie plamienie o brązowym kolorze. POMÓŻCIE CZY TO MOŻE BYĆ OZNAKA CIĄŻY?

Gość gość
To prawda za wczesnie na jakies objawy, sluz jest rozny w kazdej fazie cyklu. Moze oznaczac infekcje, lub tak jak napisalam którąś z faz cyklu, tym bym się nie przejmowała. Lecz jeżeli chodzi o Wasz stosunek był on nie zabezpieczony, były to Twoje dni płodne, robilisćie to bez zabezpieczenia , a co do chłopaka to pamiętaj że gdy faceci się podniecają to powstaje tak zwany ejakulat, w którym mogą ale nie muszą znajdować się plemniki zdolne do zapłodnienia. Jest to prawie nie widoczne, dlatego zawsze warto się zabezpieczać. Ale nie ma co na zapas się martwić, w ciąze nie jest wcale tak łatwo zajść, więc nie zamartwiaj się. Poczekaj jeszcze z 5 dni i wykonaj test ciążowy który możesz kupić w aptece, są już takie bardzo czułe które wykrywają nawet 6 dniową ciąże, w razie gdyby okres Ci się spoźniał ( co może być wywyołane Twoimi nerwami i lękami o ciązy) wtedy zrób test w dniu spodziewanej miesiączki :) ALE PAMIĘTAJ , NIE STRESUJ SIĘ.

Gość gość
To nie jest ciąża tylko rośnie już bobasek