Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BzyQlinka

Ratunku! Ostru ból brzucha po termoforze!

Polecane posty

Hej dziewczyny ! Naczytałam się wczoraj na forum, co zrobić aby skutecznie przyśpieszyć menstruację. Gdyż wypada mi w dzień wyjazdu na wycieczkę wakacyjną.. Oczywiście większość pisała że ciepło.. więc sięgnęłam po termofor.. wlazłam do łóżka, położyłam na brzuch i usnęłam.. :/ obudziłam się w nocy z potwornym bólem brzucha.. tuż pod mostkiem! Nic przeciwbólowego nie pomagało przez pierwsze 2 godziny, po prostu zwijałam się z bólu.. ( mialam parę lat tamu juz takie ataki bólów nerwowych, ale ustały ) i od samego rana cały dzien to samo.. cały czas boli.. ale już cała powierzchnia brzucha.. no-spa pomaga tylko na krótki okres.. Myślicie, że mogłam sobie zrobić krzywdę ogrzewając brzuch termoforem? p.s. inne symptomy jakie dzisiaj tez zauważyłam, to ciągły głód i częstsze korzystanie z toalety :/

Raczej krzywdy to sobie nie zrobilas i mysle, ze zle zrozumialas z tym ze od ciepla przyjdzie okres ale nie jestem pewna. Jednak jestem pewna, ze NIGDY nie rob tak jesli juz bedziesz miala okres bo wtedy macica tak sie rozkurczy ze bedzie leciec z Ciebei jak nie wiem co a moze to doprowadzic do krwotoku. Porob sobie oklady z chlodna woda aby temperatura sie ustabilizowala.

wiem, ze w razie okresu nie nalezy gorącego okladu robic tylko ewentualnie lekko cieply na pozbycie się bólu. ale i tak tego nie stosuje. natomiast juz 24 h cierpie od tego termoforu ;(