Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lokatorka

Polecane posty

Gość gość

czesc, mam problem! mieszkam od dwóch tygodni na nowej stancji z jakas dziewczyna, która co drugi dzień zostawia na muszli klozetowej przyklejone kawałki góffna. Co mam zrobić?? jak mam jej zwrocic uwagę? mam to po niej sprzatac? ostatnio przyszedł do mnie chłopak, którego niedawno poznałam i chciał skorzystać z toalety. Pozwolilam mu, potem poszlam do toalety i oczywiście było tam brudno, on to widzial!! miał naprawdę dziwną mine kiedy wyszedł, na pewno pomyslal, ze to ja;/ a ja już nie mam sily lazić co chwile do kibla i sprawdzać czy jest tam kupa. Mam ochote wziąć jej szczoteczke do zębów i wyszorować nią kibel, nie mam już siły!!!!

Gość gość
to na pewno jest dziewczyna? zwykle faceci zostawiają po sobie obsrany kibel mając nadzieje ze to się samo rozpuści

Gość Siorbet
trzeba szukać nowej stancji. Zostawianie kawałków g***a na muszli nie wróży niczego dobrego. Pewnych nawyków trudno się pozbyć. Można zawsze porozmawiać, jest szansa na sukces, ale trzeba to rozegrać delikatnie. Raczej nie zaczynając od: "A teraz to liż Obsrańcu!"

Gość gość
0/10