Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pakt z diablem...

Polecane posty

Gość gość

Hejjj :-) nie krytykujcie mnie tak z biegu. Sluchajcie.... Pokochalam chlopaka on zagrał mi na uczuciach... Musze sprawic zeby on byl ze mna.... Jedynie moze mi pomoc pakt z diablem... Prosze o pomooc i rade jak to zrobic moj e mail tygrysek123p@wp.pl

Gość Siorbet
jaka jest cena paktu z diabłem?

Gość gość
Rada? udać się do psychiatryka

Gość gość
nie mścij sie bo to na tobie sie odbije nie ma zadnego diabla ale taka wiara moze ci zaszkodzic i efekt bedzie taki jakby ten diabel był a diabeł by cie zniszczył wiec uważaj

Gość gość
Szatan i tak ciebie oszuka a potem ci jeszcze urzadzi bal ,nie warto.

Gość gość
No tak... Ale ja musze sprawic, zeby on wrocił do mnie... Ja nie umiem zyc bez niego.

Gość gość
Musisz na kartce papieru napisać o co prosisz i że w zamian oddajesz swą dusze. Potem podpisać to swoją krwią i spalić kartke. Ważne żeby to zrobić o 3;33 nad ranem. Tak słyszałem od kilku osób ale czy działa nie wiem.

Gość gość
chłopak sie zmieni bedzie cie tresował jak zwierze taka jest cena paktu z demonami bo demony nienawidzą ludzi i jak najwięcej chcą skrzywdzi ludzi żeby cierpieli

Gość Bartasbdg92
Nie rob tego !! to dziala tylko na chwile ze bedziesz miec o co prosisz !! potem bedzie sie wszystko walić i sypac nieszczescia moga cie dotknąć choroby itp . Z takich paktow bardzo ciezko wyjsc nawet wieloletnia modlitwa i egzorcyzmy ! Modl sie do Boga On Cie wyslucha i jesli bedziesz w to mocno wierzyc Da Ci a Jego dary sa bezinteresowne nie chce zaplaty tylko wiary w Niego I nawrocenia. Jezus nie odmowi Ci pomocy. Nie podpisuj żadnych paktow krwia blagam Cie porozmawiaj z ksiezmi czym to skutkuje

Gość gość
Ale ona juz jest w jego rekach, wystarczy ze tego chce...

Gość gość
Bog nie da mi go :-( ja chce zeby jak najszybciej wrocil

Gość gość
Ty tego nie wiesz jest w piśmie " O co kolwiek prosic bedziecie w imię moje Ojciec mój Da wam . Jesli bardzo tego chcesz i wierzysz ze Bóg moze ci to uczynic tak bedzie chyba ze Bóg wie ze np potem mialabys cierpiec przez niego to nie da Ci go aby Cie uchronic . Modl sie pros z gleboka wiara. Od zlego zdala nawet nie wyobrazasz sobie jak mozesz cierpiec potem . Pamieetaj to ojciec klamstwa zwodzi kazdego

Gość gość
No wlasnie... Bog mi go nie da. Wiem o tym :-( ja nie umiem zyc bez niiego. Chce zyc nawet cierpiec ale przy jego boku

Gość gość
oczywiscie ze moze co go dac ale jeżeli wierzysz ze nie będziesz go mieć to nawet demon ci go nie da

Gość gość
Mysle wlasnie ze tylko demon moze mi go dac

Gość gość
Najśmieszniejsze ze dusza nie należy do człowieka tylko do Boga i nie można jej sprzedać..człowiek ma wolną wolę i może jedynie zdecydować komu chce służyć Bogu czy diabłu..i cóż ci z tego dziewczę ze demon da ci tego fagasa na moment..czyz nie wiesz ze to król kłamstwa?zaden pakt z nim nie jest fair..dusza za usługę..to byloby zbyt proste,jest jeszcze drugie dno tej umowy..sciagniesz na siebie nieszczęście..i pograzysz sie,twoje zycie nie będzie dobre..nie igraj z ogniem dla jakiegoś fagasa..zaden facet nie jest wart takiej ceny..i jeszcze jedno..miłości nie mozna sobie kupic..no chyba że chodzi tylko o seks..a handlowac swoim zyciem dla seksu..puknij sie w glowe biedne dziewczę..

Gość gość
Nie chodzi o sex potrzebuje tego czlowieka

Gość gość
:-( prosze pomozcie mi... Powiedzci mi co mam zrobic zeby on wrocil... :-(

Gość gość
poszedl to trudno,jego strata. swiat nie konczy sie bo go nie ma. Poza tym nie mozesz czlowieka mieć na wlasność. otrząśnij sie,znjdziesz innego

Gość gość
Latwo powiedziec.... :-(