Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem sama nie wiem

Różnica 8 lat...

Polecane posty

Gość Nie wiem sama nie wiem

Hej dziewczyny :) chciałabym się zapytać czy macie partnerów sporo starszych od siebie? Otóż, ja mam 19, on 27. I nie wiem czy się w to pakować. On ciągle powtarza, że jego następna dziewczyna (czyli niby ja, jeszcze oficjalnie nie jesteśmy razem) będzie już jego żoną, planuje ze mną dzieci, gdzie mi się do tego nie spieszy. Facet bardzo fajny, wykształcony, ułożony, z pasją. Tylko nie wiem czy ta różnica nie jest zbyt duża? Jak z nim jestem, przebywam to tak tego nie odczuwam, ale czy na dłuższą metę coś może z tego być? Macie podobne doświadczenia?

Gość gość
ja jestem z facetem starszym o 12 lat. Poznałam go gdy miałam 20. Jeśli uważasz że będziesz za kilka lat gotowa na założenie rodziny jeśli on cię kocha ty jego. Jeśli się dogadujecie, jest między wami dobrze. Może warto. Przecież nie wiesz co będzie nawet za rok a co dopiero za kilka lat. Możecie się rozstać przecież w najgorszym wypadku. *8 lat to wcale nie tak dużo

Gość gość
norma, brać zanim inna zabierze

Gość gość
Kieruj się głosem serca, a nie tym ile was dzieli lat. Jeśli coś do niego czujesz, to nie zastanawiaj się nad niczym.