Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim opakowaniu sa niebeiskie durexy? Chlopak mnie zdradzil chyba,help me.

Polecane posty

Gość gość

hej, znalazlam w aucie chlopaka prezerwatywy durex opakowanie inny kolor niz te ktore uzywa ze mna i mial w portfelu. Bo mial niebieskie a opakowanie bylo chyba czerwone albo czarno-zolte. Juz nie pamietam. Chlopaki czy dziewczyny, mam prosbe, powiedzcie w jakich opakowaniach sa niebieskie gumki, bo on mnie wkreca, ze w tamtych byly. Jak mozecie zrobic foty prezerwatyw i mi tu wrzucic to serdeczne dzieki, Najlepiej gumka i opakowanie albo sama gumka. Ale marki durex. Dzieki.

Gość gość
idź do kiosku, kup sobie kilka różnych i zobacz, a jak bardzo potrzebujesz fotkę, to też możesz zrobić :)

Gość gość
ale nie mam kasy zeby kupic tyle roznych opakowan;/// dlatego prosze o pomoc zebyscie napisali jakich uzywacie i jaki maja kolor albo wrzucic fotke. no ja patrzylam w internecie ze zawsze w czerwonym opakowaniu sa czerwone, w niebieskim niebieskie itd. a on mne wkreca, ze niebieskie byly w innym opakowaniu. wiec zeby nie wyjsc na idiotke pytam tu was :(

Gość gość
ale nie mam kasy zeby kupic tyle roznych opakowan;/// dlatego prosze o pomoc zebyscie napisali jakich uzywacie i jaki maja kolor albo wrzucic fotke. no ja patrzylam w internecie ze zawsze w czerwonym opakowaniu sa czerwone, w niebieskim niebieskie itd. a on mne wkreca, ze niebieskie byly w innym opakowaniu. wiec zeby nie wyjsc na idiotke pytam tu was chodzi o to czy gumki marki durex te niebieskie mogą byc w innym opakowaniu kartoniku niz niebieski :(

Gość gość
to poproś, żeby ci pokazał inną prezerwatywę z tego samego opakowania w celu sprawadzenia

Gość gość
No i po co tak rozpaczasz? Zostaw go, nie będziesz miała problemu. Ile masz lat?

Gość gość
Niebieskie są w niebieskim opakowaniu extra safe albo jakieś ciensze, ale niebieskie w niebieskim.

Gość gość
mam 25 lat juz :( no widzicie i ja mu to mowilam, ze niebeiskie sa w niebieskim, a on mnie wkreca i jeszcze mowi ze mi poda nazwe pozniej i ze jak chce to moge kupic to zobacze ze byly tam niebieskie :( boze :( jeszcze mowi ze mam przzperaszac ze oskarzylam masakra

Gość gość
No to czego się pienisz? Niech ci poda tę nazwę, kupisz, sprawdzisz, przeprosisz go - i po sprawie. TEMAT ZAMKNIĘTY.

Gość gość
chcialabym mu odowodnic ze sie myli, jak macie mozliwosc zrobic fotki i napisania jakie to gumki bede wdzzieczna. juz kiedys mi klamal ze nie byl na imprezie, a ja znalazlam go na stronie klubu. on mi sie smial w twarz ze ja schiwuje i wymyslam. to mu udowodnilam ze widnieje za 8 fotkach z imprezy. zerwalam ale blagal zebym wrocila i przeprosil :((( a teraz znowu :(

Gość gość
Niebieskie sa zawsze w niebieskim wiem bo takich uzywam od lat i nie spotkalem sie zeby bylo inaczej

Gość gość
Ja uzywam tylko niebieskie i kiedyś fioletowe, ale kolor mi się zawsze zgadzał.

Gość gość
"pienie sie} bo wiem ze sie myli. juz sprawdzalam w internecie ze kolorki sie zgadzaja z opakowaniem ;(( ponadto on mi wkrecal ze w portfelu ma czerwone i napisal zrobic ci fote u udowodnic? a ja odpisalam tak, to napisal o kurde sorry faktycznie niebieskie;// koles sam sie myli nie czaje a ja mam caly czas racje.

Gość gość
I tak z nim bedziesz wiec po co te pytania.jestes jedna z tych idiotek co wybaczaja nawet jak twoj facet przerucha twoja najlepsza przyjaciolke

Gość gość
wlasnie nie jestem jedna z tych, ale chce mu udowodnic, ze nie wymyslam sobie i mam racje, bo on jest przekonany ze ja sie myle, jest bardzo pewny siebie, jeszcze chce zebym go przepraszala bo on nic nie zrobil i ze go obwiniam, dlatego prosze o fotki i odpowiedzi na te pytania. i tyle. z gory dzieki

Gość gość
Ale o co ci chodzi? do cholery? Skoro cie zdradził i poprzednio kłamał, to zostawiasz gościa j jest po temacie. a ty drążysz i drążysz, że cię okłamał i tak w kółko, No - okłamał cię - jasne? Dotarło w końcu do ciebie? To mu znowu wybacz, a za 3 tygodnie założysz temat "Co mam zrobić, facet mnie zdradza" Ale tępa dzida jesteś.

Gość gość
" bo on jest przekonany ze ja sie myle" x x Nie ! On jest przekonany, że jesteś idiotką, która można zrobić w konia ! Kiedy to wreszcie zrozumiesz?

Gość gość
wogole znalazlam to opakowanie a on mowi ze ma je w portfelu ja mowie spoko. potem mowil wloz mi 50 zl do portfela to wlozylam i zarazem sprawdzilam i byly niebieskie, rzucilam mu w twarz a on jeszcze sie zaslanial. to wmawial ze sa rozne rodzaje itd no kur** poza tym ze mna tez zawsze niebieskich uzywal. widzicie zerwe z nim na dobre. uzywal innych widocznie z inna, w sumie dobrze, ze innych bo jakby tych samych by sie nie wydalo. :( :( jaki s psycholl chyba :(((((( dzieki za odpowiedzi, musialam sie upewnic.

Gość gość
widac ze nie jestes idiotka ale koles mysli ze nia jestes. nawet nie musisz mu udowadniac jak wiesz ze mial inne,tylko zerwij. a jak tak bardzo chcesz, to mu udowodnij ale pewnie sie nie przyzna i cos wkreci.

Gość gość
niebieskie to classic albo save i tylko one sa w takim kolorze pozdro

Gość gość
yhmm wiec dobrze myslalam :( ciekawe czemu on mowi kup i zobaczysz ze sie mylisz;// pewnie mysli ze nie kupie

Gość gość
ale z Ciebie kretynka, klocic sie z chlopakiem o gumki, jestem w szoku :D po pierwsze nie jest to twoj mąż wiec wiernosci ci nie przysiegal; a po drugie nie powinno sie tak pokazywac facetowi ze jestes o niego tak strasznie zazdrosna bo tylko sie osmieszasz, po trzecie to co napisalas nie jest żadnym dowodem zdrady, bo moze sam sobie zrobil dobrze będąc gdzies w aucie na odludziu, po czwarte wyluzuj dziewczyno bo wyladujesz w psychiatryku

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? no wlasnie no tak no 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
"po pierwsze nie jest to twoj mąż wiec wiernosci ci nie przysiegal" aha? jak wg ciebie będąc w związku niezalegalizowanym nie trzeba dochowywać wierności to ci współczuję światopoglądu, szmatko

Gość gość
"sam sobie zrobil dobrze" od kiedy faceci masturbują się w kondomach? strata pieniędzy

Gość gość
no wlasnie od kiedy w gumkach robia sobie dobrze?? taka sciema nie przejdzie smiech na sali :)))) zdrada widoczna golym okiem, bo jakby zalezalo sam by udowodnil a nie mnie jescze obwinia. zalezy mu na d***e jak kazdemu facetowi!!!!!!!!!

Gość gość
jakiego koloru sa mini opakowania w kartoniku dla Durex close fit pomaranczowo-czerwonym???

Gość gość
Dziwię się, że mając 25 lat bawisz się w jakieś dochodzenie, udowadnianie skoro masz jasne dowody, że jest wobec Ciebie nie w porządku. Zerwij z nim definitywnie i nie rób z siebie małpy... Ty w niego rzucasz prezerwatywami a on Ci coś bredzi, chce fotografować ;-( dziecinada. To nie jest dojrzały partner, ale i Tobie chyba brakuje trochę do dorosłości. Ja w tej sytuacji już nie chciałabym go znać. A, że jest pewny siebie i żąda przeprosin to taki mechanizm obronny - stara się w ten sposób wytrącić Cię z równowagi, zachwiać Twoją pewnością. Nie baw się z nim w kotka i myszkę - szkoda czasu na takie zabawy, nie masz 15 lat żeby szpiegować jakie gumki w jakim kartoniku ;-(

Gość gość
no ja poprostu chcialam dac dowody ze to nie moje wymysly tylk ojego klamstwa i tu zapytalam :(( pol roku razem i takie cos