Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uda mi sie w 30 dni ???

Polecane posty

Gość gość

witam zaniedbałam sie przez ostatni rok a w szczegolności przez ostatnie 4 mies. waże aktualnie 65 kg przy wzroście 166cm nogi smukłe ładne , ale od ud w góre zaczyna sie tragedia, oponka wielki brzuch ( taki miałam gdzies w 6-7 mies. ciązy urodziłam 1, 5 roku temu ) pod pachami i z tyłu pleców wielkie fałdy , grube ramiona i drugi podbródek. wygladam komicznie w ciazy przytyłam 8 kg , 7 dni po urodzeniu wazyłam juz i 9 kg mniej miałam plaski brzuch , wszyscy nie mogli sie napatrzec z reszta sama byłam zaskoczona ze tak dobrze wygladam zamiast cieszyć sie z tego co mam i docenic to sobie jadłam wszystko o czym zamarzyłam i efekt jest ;-( od 4 dni ograniczyłam jedzenie cwicze z mel b 40 minut + dodatkowo od siebie 50 brzuszków zażywam tabeltki wspomagajace odchudzanie po nich nie mam apetytu jem mniej i ostatni posiłek o 18.00 odstawiłam słodycze i fast food od dzis planuje dołaczyc skakanke mam dużo mobilizacji w sobie tylko czy uda mi sie schudac 5 kg takim sposobem w ciagu 30 dni ? nie zalezy mi tylko na wadze , bardziej na cm

Gość gość
masz futerko czy golisz?

Gość gość
martwi mnie tylko fakt , ze wypróżniam sie codziennie a brzuch mam wzdety moge wrecz powiedziec ze mimo iz nie jem to czuje sie ociezała nie wiem czy to efekt tabeltek ( asystor slim )

Gość gośććśog
Może się udać, bo bezpieczne chudnięcie, to do 2kg na tydzień, czyli nawet 8 w miesiąc. Oczywiście nie zawsze się tak da. Jedz ok 5 niedużych posiłków. Zaczynaj dzień od śniadania, jedz co ok 3 godziny. Jedz dużo błonnika, pij dużo wody (zwłaszcza jak jesz dużo błonnika), jako, że są upały to trochę ponad 2 litry. Zmniejsz ilość cukrów i węglowodanów (one są gorsze od tłuszczów), ale spożywaj każdy składnik odżywczy. To nie chodzi o to, byś ostatni posiłek jadła o 18, tylko na 3 godziny przed snem. Wysypiaj się, to też pomaga. Co do ćwiczeń, to te brzuszki rób przed mel b. Dlaczego? Bo najpierw robi się siłowe, przez co po ich skończeniu (dobierz sobie jakieś siłowe na ręce i na nogi, ujędrnisz je przez to dodatkowo), kiedy zaczniesz cardio od razu zaczniesz spalać tłuszcz, a tak to dopiero po ok 20 minutach. Skakanka, to świetny pomysł, ale to też cardio, więc po siłowych. Pamiętaj o rozciąganiu po rozgrzewce i po ćwiczeniach :P Może się udać, powodzenia.

Gość gość
dzieki nie mam przyjaciólki ani inej oosby z ktora moglabym o tym porozmawiac tzn mamy znajomych ale co ich obchodzi jak czuje sie we własnym ciele, ze sie odhcudzam itp.. z reszta wstyd mi o tym otwarcie owic anonimowo latwiej

Gość bubuuuuuu
musisz pic tez duzo wody.no i malo soli uzywac bo organizm w tedy tez zatrzymuje ta wode i sie puchnie.po za tym zalezy tez w jakim dniu cyklu jestes bo wiadomo ze im blizej okresu tym wiecej tez sie tej wody nabiera i wydaje sie ,ze sie utylo. Uwazam ze w miesiac dasz rade schudnac 5 kg,a moze i wiecej jesli na prawde przyłozysz sie do cwiczen i nie bedzie podjadania;) Ja tez sie odchudzam ale w ogole juz nie patrze na wage tylko na to czy mieszcze sie w dana rzecz na luzie.Ale ja mam fizyczna prace wiec oprocz tego ze cwicze to tez sie w ciagu dnia nabiegam.Zwykle godzinke cwicze..troche na biezni,potem jakas gimnastyka typu brzuszki,przysiady i czasem tez hula hop to bardzo dobre na oponke na brzuchu i boczki wiec polecam:)

Gość bubuuuuuu
ooo i widze,ze sama tez sie tu czegos dowiedzialam;) ze brzuszki ida najpierw:P

Gość gość
:)najlepiej to sie tym nie przejmowac i na zakupy se fajne jakies isc i moze wtedy wszystko sie ulozy no i na ciacha jakies 222 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y