Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabineczkaaa

czy to może być ciąża????

Polecane posty

Sytuacja wygląda tak, że mam bardzo nieregularne cykle, od 23- do 33 dni przez od początku tego roku (tzn zawsze miałam nieregularne cykle, ale od początku 2014 roku zaczęłam prowadzić kalendarzyk). Kochaliśmy się z chłopakiem w 23.dniu cyklu i zsunęła się nam prezerwatywa i on skończył we mnie. Nie martwiłabym się, ale okresu nadal nie mam (to jakby 37.dzien cyklu) i jak nigdy dotąd mam ciągle bóle podbrzusza i jajników, do tego biały śluz, którego wcześniej nie zauważyłam nigdy przed miesiączką. test ciążowy zrobiony 10 dni po stosunku wyszedł negatywny, ale czy to aby nie za wcześnie? Dodam, że byłaby to moja druga ciąża, a w poprzednią również zaszłam tydzień po tym jak kalendarzyk wyliczył juz dni niepłodne.

Gość gość
10 dni to za szybko. najlepiej robić po 14 dniach albo w dniu spodziewanego okresu. jeśli masz nieregularne to lepiej po 14 dniach... albo idz na badania krwi.

Gość gość
Autorko w takim razie źle wyliczasz sobie dni płodne.

Gość gość
a jak ma dobrze wyliczyć skoro ma nieregularne cykle????

w pierwszej ciąży dni płodne wyliczył mi internetowy kalendarzyk, według niego tydzień wcześniej niż zaszłam powinny mi się były skończyć dni płodne, a tu bach udało się :) pytałam w labolatorium, kazały mi jeszcze odczekać kilka dni, ale ta niepewność mnie dobija..

Gość gość
to poczekaj troche..

no nie ma innego wyjścia, muszę czekać, ale mam już taki mętlik w głowie, i przeczucie, że jednak będzie dzidzia..