Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość33

opiekunki w Niemczech

Polecane posty

Gość gość33

Witam was serdecznie na tym forum.jestem w Niemczech od tygodnia.pilnuje starszej pani.jest nie do zniesienia.potrafi ublizac.choć się bardzo staram.rodzina jej bardzo w porządku.przyjechalam tutaj żeby zarobić parę groszy.na miesiąc.bardzo tesknie za synem.ale wytrzymać miesiąc.mój obecny narzeczony.Focha się ze mam juz wracać w połowie miesiąca.nie dość ze odwołał nasz ślub z powodu swojej nafochanej corci.bardzo mi rzydzil wszystkiego.ani ciuchow juz nie miałam na lato.a wakacje to w ogóle do niczego.cały upalny lipiec.w domu spedzilam sprzatajac i gotując.i w domu.teraz on żałuje tego jak zwykle.mówi ze tak tęskni jakby miał żałobę. Ja tez miałam jak odwołał ślub.i miał wszystko gdzieś. Dowiedzialam się dziś ze mogę wrócić dopiero 3wrzesnia do domu.on jest nastawiony ze 20sierpnia wrócę. I co ja jemu powiem pewnie się zalanie.tez przez niego przecierpialam.pozdrawiam wszystkich

Gość gość
Praca opiekunki jest bardzo ciężka, to ciężko zarobiony kawałek chleba. Gdy ja byłam w Niemczech miałam pod opieką babcię z alzheimerem i leżącego w łózku cały czas dziadka. na nogach byłam dosłownie 24/7. po tygodniu miałam dość. ale wytrzymałam, mimo, że dostawałam za te dwie osoby tylko 40 euro za dzień. Teraz jadę do Austrii. Tam ludzie są życzliwsi i zarobki większe. A Ty nie patrz na narzeczonego. Do tej pory nie zrobił nic by zapewnić Ci jako takie godne życie. Powalcz też o siebie. Masz umowę do 3 września i chyba nie ma opcji byś wróciła wcześniej. Myśl o synku, że to dla Niego pracujesz. A narzeczony jak potęskni jeszcze trochę to może lepiej na tym wyjdziesz. Może zrozumie jakim był/jest burakiem

Gość gość
daj sobie spokój z takim narzeczonym i to szybko!!!!!!!!!!!!

Gość gość
i w czym my mamy ci pomoc? zadzwonic do niego i z nim porozmawiac?

Gość gość33
Dziękuje za wsparcie.dokładnie i tak zrobię. To nie o to chodzi złośliwie czy zadzwonić.zawsze za wszystko winilam siebie.on mnie obarczał za wszystko wina.malo co się do swoich win przyznawał.na pewno jak się dowie jutro ze wracam 3wrzesnia to będzie się wsciekal. On mnie do grobu doprowadzi.psychicznie mnie molestuje.właśnie ze zostanę a on niech robi co chce.pewnie jemu za kilka dni przejdzie.jak się dowie.teraz jak mnie zabrakło. To przyznaje się do win.kocha nad życie. Płacze przed skypem.chce po powrocie dziecko mi zrobić.szaleje.ale ja nie chce dziecka.w pl.nie docenial

Gość gość33
Tomasz jesteś głupi jak but z lewej nogi.a dziwne ?wszyscy uciekają z tej polski ,gdzie bieda AZ puszczy zero możliwości by prace znaleźć. Nawet po studiach tylko znajomości nawet do sklepu .marketu trzeba mieć nie źle plecy.a co ludzie maja z głodu przymierac z nędzy?rzecz oczywista zevwyjechac i zarabiać godnie.jesteś tempy.skoro tak uwazasz, i myslisz o nas

POSZUKIWANE SAMODZIELNE OPIEKUNKI DO PRACY W NIEMCZECH! - Chcesz pracować w Niemczech i samodzielnie decydować o tym, jakiego zlecenia się podejmiesz? - Masz wiele serca i zrozumienia dla osób starszych i wymagających opieki? - Posługujesz się w wystarczającym stopniu językiem niemieckim? - Chcesz skoncentrować się na wykonywaniu obowiązków opiekunki i nie zajmować się biurokracją? - Chcesz być ubezpieczona i zarejestrowana we wszystkich urzędach niemieckich? - Chcesz mieć w każdej chwili możliwość kontaktu z kompetentną osobą? - Nie chcesz płacić prowizji za pośrednictwo? ...HAUSENGEL TO PARTNER DLA CIEBIE! Zapraszam na naszą stronę internetową www.hausengel.pl

Gość gość
a jesli ktos szuka pracy w Norwegii zapraszam na stronę pracaidealna.pl

Gość gość
przez portal pracaidealna.pl można wyjechać jako opiekunka do Norwegii

Gość gość
swietnie cie rozumiem , tez bylam raz w niemczech. jestem opiekunka z doswiadczeniem w Pl wiec to nie dla mnie nowosc. Ale nie wiem czy ja na taka trafilam czy co te NIEMKI stare sa okropne! Pluja wyzywaja sa nie do zniesienia a dodam ze byly zdrowe na umysle. Bo jak ktos chory psychicznie to wiadomo rozne ma schizy a one byly takie bo tak. Nic im nie pasowalo dostalam nerwicy i wrocilam do domu. Ja sie chyba tam nie nadaje do DE. Zycze ci powowdzenia. Jak jest znosnie to wytrzymaj bo warto

Gość gość
Grosze zarabiasz, 40 euro za dobę? I to w niemczech? :O