Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilam nadzieje ze kiedys wyjde za maz

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A ja chciałbym się ożenić i marzy mi się córka. A niestety mam już 33l xx corka ci się marzy? :O sory, ale pachnie zboczeńcem :(

Gość gość
Nigdy za swój los nie obwiniaj przeszłości, braku ojca itp. To Ty decydujesz o swoim życiu i jesteś sterem sama sobie :) Ja też wychowywalam się bez ojca i też miałam ciężko i glodno i chłodno. I co z tego ? :) chciałam mieć dobrze w życiu. Skończyłam studia. Mam fajna pracę i w wieku 30 lat spotkałam miłość swojego życia, i jest i pierścionek i dzidzia w drodze i wszystko :) Jedno co mogę Ci doradzić odnośnie facetów to nie powielaj złych schematów ! :) uwierz mi !!! A wszystko będzie super ! :)

Gość gość
Nie jestem zboczeńcem. Chociaż sam jak to przeczytałem to może tak wyglądać. Ale jak facet napisze że chciałby miec syna to jest wszystko ok.:) Od pedofilów nie jest wyzywany. samotny

Gość gość
normalny facet chce mieć syna i grac z nim w pilke, ciekawe jaki facet marzy o córce :O brrr

Gość gość
00:02 jejku jakas ty mądra nie posraj się chwalipieto :D

Gość gość
Słowo marzy też jest złe powinno być chciałbym mieć. Nie lubię piłki nożnej. Bo powiedzieć że chciało by się mieć córkę to takie nie męskie. Tylko skąd te córki się biorą, nie mają ojców. Nie mogą mieć bo zaraz będą zboczeńcami. Jedyny słuszny wybór to chcieć syna. samotny

Gość gość
nie martwcie się laski, ja zazdroscilam koleżankom mezow itp. zalozylam konto na portalu randkowym ze zdjęciami jakiejś pięknej dziewczyny, wpisałam niski wiek i ... miałam ogromne powodzenie,a co zabawne poznałam paru mezow albo chlopakow koleżanek :D gdzie jedna rozplywala się jak to jej facet ją rozpieszcza, wszystkie wzdychalysmy, ze o jak jej zazdrościmy, a tu hyc, poznałam go na portalu i umowilam się i to w ich rocznicę go wyciagnelam z domu :

Gość gość
mezczyzni powinni sobie sami rodzić synów, a kobiety rodzić córki, ot i rozwiązanie

Gość gość
Chyba ktoś mnie zrozumiał;)

Gość gość
Najlepiej to mieć i chłopca i dziewczynkę Jedno dziecko to za mało.

Gość gość
To racja sam pochodzę z dużej rodziny. samotny

Gość gość
gość dziś normalny facet chce mieć syna i grac z nim w pilke, ciekawe jaki facet marzy o córce pechowiec.gif brrr Dziewczynki nie są tak silne fizycznie córka nie przydzwoni ci tak mocno jak syn koks po siłce

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy wyjdziesz za maz czy nie i kiedy moze to nastapic , napisz do mojej wrozki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A ja co mam 33l jestem kobieta i wiem ze to moj ostatni dzwonek na urodzenie dzieci, ale zaden mnie nie chce, poprowadzic do oltarza a wszyscy mi mowia ze jestem ladna i co faceta nie mam i nie jestem mezatka .Przykro mi na duszy i sercu, bo moje wszystkie kolezanki wyszly za maz, przez to wpadlam w depresje, dobrze ze pozostaja mi marzenia.

Gość gość
gość dziś niemozliwe jestes ladna i nikt cie nie chce? moze nei nadajesz sie do zycie? charakter okropny albo ogromna rozwiazlosc seksualna?

Gość gość
Zostaw jakiś namiar to napiszę do Ciebie:) jeslo chcesz do gość z 17.40 samptny

Gość gość
Pisałem z telefonu i mi literki się poprzestawialu sorki

Gość gość
17;47 Mężczyźni sie we mnie nie zakochują, tylko pożądają seksualnie a poza tym nie umiem z nimi rozmawiać i sie droczyć ,nic na sile nie zrobię, na sile nawet się pies nie wysra. Z biegiem czasu idzie sie pogodzić, z wielkim bólem serca ,tak bywa.Jestem na straconej pozycji, przegrałam swoje życie i mam wrażenie ze wszystko przepadło.Jak widac jestem tez pesymistka i nie umiem pozytywnie myslec, kolejna moja wada nadmierny upor, niecierpliwosc ,nikt ze mna nie wytrzyma.

Gość gość
"Powiedz, mamo, czy jeszcze wyjdę za mąż Wciąż cię pytam i pytam o to samo A ty ciągle z uśmiechem kręcisz głową Ech, daję słowo, mam już tego dość" ^^

Gość pannaleksandra
A ja nie chciałam nigdy a teraz mi się odmieniło i też chcę.Ale to chwilowy kaprys...przejdzie mi :)

Gość gość
783-515-004 tel prosze zaznaczam nie jestem desperatka, ja w internecie nie szukam ,tylko moge porozmawiac

Gość gość
(18;14) 783-515-004tel

Gość gość
gość dziś X Poważnie ?

Gość gość
19;30 Tak powaznie i zadnych jaj sobie prosze ze mnie nie robic, rozmowa do niczego nie zobowiazuje prawda?

Gość gość
dziś 32lata i przegralas zycie co ty gadasz????

Gość gość
Ej Wy co się przez telefon zgadywaliscie jesteście razem?

Gość gość
wyjsie za maz nie jest zadnym sukcesem. postaw sobie inny cel-np nie wydasz kasy na wesele-pojdz za to na kurs jezyka, do szkoly tanca i np na krav mage-zobaczysz ilu facetow poznasz w takich miejscach i moze a noz widelec ktorys zostanie twoim mezem ale nie moze wyczuc ze ty tego chcesz bo uzna cie za desperatke