Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladrynka92

testy a ciąża ?

Polecane posty

Gość ladrynka92

hej dziewczyny ;) Ostatni okres miałam 30.06. i do dziś @ nie widać. Cykle od roku mam regularne co 21-22 dni. Według lekarza cykle są w normnie i wgl. ale nie o to tu chodzi ;) Od razu po @ były przytulanki , teoretycznie @ miałam dostać w tedy kiedy byłam nad morzem nawet po buzi mnie trochę wysypało, kłucie w jajniku, humorki, ból głowy, ból piersi. A tu nic . Pryszcze z buzi zeszły jajniki pobolewają do teraz, ból piersi też ma. Pare razy miałam tak że po ciężkim wysiłku w pracy brzuch mnie bolał tak że musiałam usiaść. Kilka razy obudziłam się z zgagą. I zaułważyłam że szybko się męczę? No i tak... zrobiłam 3 testy. Jeden pierwszy, druga kreska wyszła jasna ale widoczna, a dwa pozostałe negatywne. No i nie wiem co o tym myśleć . Do gina dopiero na przyszły tydz. Czy możliwe jest abym była w ciąży a testy negatywne ? Może troche chaotycznie napisane ale nie wiem co o tym myśleć ;)

Gość gość
Raczej niemożliwe... Ja robiłam test w dzień spodziewanej miesiączki i były dwie kreski, bardzo wyraźne :) Zrobiłam jeszcze dwa testy i wszystkie pozytywne. A te objawy, o których piszesz, zwłaszcza zgaga, to pojawia się dopiero w połowie ciąży, nie na początku :P

Gość gość
Od połowy ? kuznka miała od 10 tc ;) uhh to mnie troche pocieszyłaś ;)

Gość gość
w sumie każdy ma inny ogranizm ;P