Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powróżę

Polecane posty

Gość gość

Proszę zadawać sensowne pytania, imiona oraz daty urodzenia. Powróżę tylu osobom ile mogę.

Gość gość
30.05.96 joanna. Kiedy poznam chłopaka, jak bd wygladal, i ogolnie cos o moim zyciu.

Gość gość
"30.05.96 joanna. Kiedy poznam chłopaka, jak bd wygladal, i ogolnie cos o moim zyciu." Odp. Trochę mało precyzyjne pytania dlatego może i ja nie będę bardzo precyzyjna :) Postaram się :) Z tego co widzę a kartach to podoba się Pani pewnemu mężczyźnie, który to również Pani się podoba, ale oboje o tym nie wiecie i marne są szanse na to, że którykolwiek z was się przyzna do tego... W tym roku nie widzę szansy na jakiś poważny związek, ale bliżej 2015 lub w jego trakcie widzę już konkretny związek. Będzie to jakiś ciemny blondyn.

Gość gość
Kasia 23.04.1975 - czy biznes, o którym myślę intensywnie wypali, czy dać sobie spokój. Biznes oparty o współpracę z instytucjami rządowymi, policją, więc lekko skomplikowana sprawa. Zając się nowym pomysłem, czy skupić na tym, co robię teraz ? dziękuję bardzo i pozdrawiam.

Gość gość
acha wspólnik do biznesu Edward 17.10.1966 r. - Kasia

Gość gość
taaa i wrozka zniknela a kazdy napieprza swoje daty urodzenia i rozmiar butow :) jak juz wrozyc to na priv a nie tutaj

Gość wróżka anka
Zmieniłam nick żeby było wiadomo :) "Kasia 23.04.1975 - czy biznes, o którym myślę intensywnie wypali, czy dać sobie spokój. Biznes oparty o współpracę z instytucjami rządowymi, policją, więc lekko skomplikowana sprawa. Zając się nowym pomysłem, czy skupić na tym, co robię teraz ? dziękuję bardzo i pozdrawiam." Odp: Z kart wynika, że wszystko powinno się pozytywnie rozwinąć. Karty są na tak!

Gość gość
Bozena 09 03 66 Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe , czy bede miala jeszcze kontakt z kims z przeszlosci ? Prosze o wrozbe

Gość gkamkaamkam
Kamila 23.08.96 Czy przez najblizsze pare miesiecy uda mi sie osiagnac moje cele. Isc na studia. Poznac nowych znajomych. I oczywiacie jak bedzie wygladalo moze zycie milosne Czy jest pisany mi ktos na te najblizsze miesiace

Gość wróżka anka
"Bozena 09 03 66 Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe , czy bede miala jeszcze kontakt z kims z przeszlosci ? Prosze o wrozbe" Odp: Widzę jakiś kontakt z kimś z przeszłości... Osoba, którą Pani ma na myśli czuje coś do Pani... Ale raczej będzie Pani z kimś kogo jeszcze nie zna i to raczej jeszcze w tym roku. Zauroczony się Pani. Będzie to szatyn.

Gość gość
Alicja 20.02.1985 co dalej z moim małżeństwem? Czeka nas rozwód?

Gość wróżka anka
"Kamila 23.08.96 Czy przez najblizsze pare miesiecy uda mi sie osiagnac moje cele. Isc na studia. Poznac nowych znajomych. I oczywiacie jak bedzie wygladalo moze zycie milosne Czy jest pisany mi ktos na te najblizsze miesiace" Odp: Co do studiów i nowych znajomych to według kart powinno wszystko wyjść i powinna być Pani raczej zadowolona. Nie widzę aby w tym roku ani nawet w 2015 miała Pani być w jakimś sensownym związku... Co prawda pewnie kogoś Pani nie raz pocałuje, ale taki już na serio fajny związek ja widzę w kartach w roku 2016. W ciągu najbliższych miesięcy widzę, że będzie jakaś fascynacja... Pani się spodoba tej osobie jak i on Pani, ale to chyba będzie tylko na chwile. Proszę pamiętać, że to karty i zawsze może Pani sytuacje badać...

Gość gość
Tu jeszcze raz Joanna, mam pytanie o tego chłopaka któremu się podobam. Czy jest to brunet, rok starszy, szare oczy o imieniu dominik? Jeśli masz czas to odpowiedz bardzo cię proszę:-):-):-):-*:-* 30.05.96

Gość wróżka anka
"Alicja 20.02.1985 co dalej z moim małżeństwem? Czeka nas rozwód?" Odp: Niezależnie od tego jak wszystko teraz wygląda to mąż Panią kocha... Nie widzę rozwodu.

Gość gość
27.08.1984 Ewa co mnie czeka w życiu osobistym i zawodowym?

Gość gość
Marcel 15 05 63 czy powiedzie mi sie nowy project w biznesie ?

Gość JandJ
Justyna 27.04.1993 Czy mój narzeczony do mnie wróci? Kiedy?

Gość JandJ
I czy on jeszcze mnie kocha?

Gość gość
Czy były chłopak da mi w końcu spokój, co zrobić żeby się odczepił ode mnie? anna, 23 lipca 83, pozdrawiam.

Gość gość
Kamila 23.08.96 a co ze zdrowiem czeka mnie cos zlego?

Gość wróżka anka
"gość dziś Tu jeszcze raz Joanna, mam pytanie o tego chłopaka któremu się podobam. Czy jest to brunet, rok starszy, szare oczy o imieniu dominik? Jeśli masz czas to odpowiedz bardzo cię proszęusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif :-*:-* 30.05.96" ODPOWIEDZ: Jest to raczej szatyn. Starszy. "gość dziś 27.08.1984 Ewa co mnie czeka w życiu osobistym i zawodowym?" ODP: W życiu osobistym mogą pojawić się małe kłopoty w rodzinie... Poza tym w życiu osobistym względny spokój. W życiu zawodowym w tym roku może być nieco mniej optymistycznie. Nie umiem do końca z kart odczytać o co chodzi. Pytania nie pozwalają na odczytanie tego o co dokładnie chodzi. "gość dziś Marcel 15 05 63 czy powiedzie mi sie nowy project w biznesie ?" ODP: Karty mówią, że póki co nowy projekt nie jest do końca z każdej strony dopracowany. Musi Pan bardziej się jeszcze nad tym zastanowić i to dobrze rozpracować a wtedy powinno wszystko ładnie wyjść.

Gość gość
Dawid 22.08.94 Jak z miloscia czy poznam nowa dziewczyne czy moze bede z jakas kolezanka

Jeden z mężczyzn, z którymi się spotykam (Rafał, 3.07.1982), powiedział, że po oddaniu moczu strzepuje penisa dwa razy. Mam wątpliwości. Przypuszczam, że strzepuje go trzy razy. On zaprzecza. Wróżko, jaka jest prawda?

Gość gość
Ewa 27.08.1984 czy w życiu zawodowym jakieś zmiany na gorsze?

Gość gość
Kamil 13.09.91 Jak bedzie wygladac moje zycie jesCze w tym roku. Czy zdarzy sie cos ciekawego i innego. Oraz czy wroce do swojej bylej?

Gość wróżka anka
"JandJ dziś Justyna 27.04.1993 Czy mój narzeczony do mnie wróci? Kiedy? JandJ dziś I czy on jeszcze mnie kocha?" ODP: Z kart wynika, że ten mężczyzna jest oddalony emocjonalnie i będzie Pani z innym. Szczerze się Pani zakocha w przyszłym roku jak i ta osoba w Pani. "gość dziś Czy były chłopak da mi w końcu spokój, co zrobić żeby się odczepił ode mnie? anna, 23 lipca 83, pozdrawiam." Odp: Niestety karty pokazują, że z własnej woli on się nie odczepi. Cokolwiek Pani mu napisze czy powie też niewiele zdziała i to może trwać latami... Karty sugerują wtrącenie do tego osób trzecich. "gość dziś Kamila 23.08.96 a co ze zdrowiem czeka mnie cos zlego?" Odp: Karty nie widzą poważnej choroby, która będzie zagrażała w sposób znaczący.

Gość wróżka anka
"gość dziś Dawid 22.08.94 Jak z miloscia czy poznam nowa dziewczyne czy moze bede z jakas kolezanka" Odp: Prawdziwa miłość wychodzi mi w kartach w 2016 roku. "vikernes dziś Jeden z mężczyzn, z którymi się spotykam (Rafał, 3.07.1982), powiedział, że po oddaniu moczu strzepuje penisa dwa razy. Mam wątpliwości. Przypuszczam, że strzepuje go trzy razy. On zaprzecza. Wróżko, jaka jest prawda? A Lost Forgotten Sad Spirit. Doomed. To Haunt. Endlessly." Odp: W ogóle nie strzepuje ani gaci nie zmienia i chodzi śmierdzący :) Pozdrawiam ;) "gość dziś Ewa 27.08.1984 czy w życiu zawodowym jakieś zmiany na gorsze?" Odp: Tak, ale to będzie tymczasowe i jeszcze w tym roku się polepszy. "gość dziś Kamil 13.09.91 Jak bedzie wygladac moje zycie jesCze w tym roku. Czy zdarzy sie cos ciekawego i innego. Oraz czy wroce do swojej bylej?" Odp: Wychodzi, że zakocha się Pan z wzajemnością w tym roku. Będzie Pan szczęśliwy w tym związku. Z była już nie widze nic w kartach...

Gość JandJ
Bardzo dziękuję za odpowiedź :) Mam jednak nadzieję, że karty się mylą, bo naprawdę kocham tego mężczyznę :)

Gość wróżka anka
JandJ- Jak będzie to czas pokaże :) Powodzenia!

Gość JandJ
Nie dziękuję, żeby nie zapeszać ;)