Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powróżę

Polecane posty

Gość kamila 230896
Dziekuje za odpwiedzi. Oby sie spelnily

Gość gość
Kasia 23.04.1975 - czy jciec mojego dziecka Andrzej 17.10.1954 zainteresuje się dzieckiem i czy pomoże nam finansowo ?

Gość gość
Aleksandra 21.10.87 Co myśli na mój temat osoba na ktorej mi zależało i dlaczego urwał kontakt bez słowa... nie byliśmy w związku on chyba nie wiedział że mi się podoba, ale chciałabym mimo wszystko wiedzieć co myśli.

Gość wróżka anka
"gość dziś Kasia 23.04.1975 - czy jciec mojego dziecka Andrzej 17.10.1954 zainteresuje się dzieckiem i czy pomoże nam finansowo ?" Odp: Nie będzie najlepszym ojcem, ale otrzyma od niego Pani pomoc finansową.

Gość wróżka anka
"Aleksandra 21.10.87 Co myśli na mój temat osoba na ktorej mi zależało i dlaczego urwał kontakt bez słowa... nie byliśmy w związku on chyba nie wiedział że mi się podoba, ale chciałabym mimo wszystko wiedzieć co myśli." Odp: Ta osoba uważa, że Pani jest ładna i fajna, ale urwał kontakt, bo uznał, że nie zaiskrzyło.

Gość gość
Anna 16.01.85 kiedy zajdę w ciążę?

Gość gość
Wróżko Anno ale to był kontakt zawodowy... dlatego nie daje mi to spokoju. Ale i tak dziękuję :)

Gość wróżka anka
"gość dziś Anna 16.01.85 kiedy zajdę w ciążę?" Odp: Na razie ciąża mi nie wychodzi... Może warto wybrać się do lekarza? Czasami bzdura przeszkadza.

Kamila, 21 kwietnia 1994. Czy nowa płyta Slayera, która wyjdzie w 2015 będzie dobra? Czy bedzie przypominała poprzednie dokonania zespołu? Jak brak Hannemana i Lombardo wpłynie na styl? :) Bede zawiedziona?

Gość gość
Chociaż w pewnym sensie ma Pani rację bo ja dokladnie w ten sposób pomyślałam o nim - to co Pani napisała, dlatego nie zrobiłam nic aby tą znajomość kontynuować, ale on miał się odezwać w pewnej konkretnej sprawie i tego nie zrobił, nie wiem czy to przypadek czy celowe działanie, hm..

Gość gość
Magda, 24.06.1990 Czy spotkam na wymianie zagranicznej jakiegoś faceta, z którym się zwiążę?

Gość wróżka anka
"gość dziś Wróżko Anno ale to był kontakt zawodowy... dlatego nie daje mi to spokoju. Ale i tak dziękuję usmiech.gif" Odp: Widocznie chodziło o brak iskry w interesach... Jednakże się mu Pani podobała jako kobieta. :)

Gość gość
od ciąży - byłam, wszystko jest ok od str zdrowotnej :) dopiero zaczęliśmy, może Pani coś więcej napisać?

Gość gość
Magda 11.01.78 co ze zdrowiem mojego syna

Gość gość
Justyna 09.12.1983 Kiedy i w jakim zawodzie mam szansę na pracę ? Czy coś mnie połączy z chłopakiem o którym ciągle myślę ?

Gość gość
Kamila 23.08.9 jak wyglada ten chlopak z ktorym mam sie zwiazac w 2016 roku. Wyglad ,charakter i ile bedzie miedzy nami lat roznicy

Gość gość
Paulina 26.12.1988 Kiedy spotkam moja druga polowke? Kim on bedzie? Jak bedzie wygladal? Kiedy nowa praca i w Jakiej branzy?

Gość gość
Ania 25.07.1988 co mnie czeka ogolnie - praca , milosc I co z brunetem